Kohe alguses hoiatab ta eksperimenteerimise eest vahetult enne pidu. Uute toodete katsetamisega tasub alati olla ettevaatlik, sest isegi kui tegemist on suurepärase tootega, ei tea kunagi enne proovimist, kuidas see täpselt sinu nahale mõjub. Lubatud trimmiva toime asemel võib tulemus olla hoopis punetav allergiline reaktsioon või sügelevad silmad.

Milleri sõnul võib enne tähtsaid ja head väljanägemist nõudvaid üritusi külastada ilusalongi ning soovitav oleks see käik planeerida paar päeva enne pidu, sest on protseduure, mille järel nahk vajab taastumisaega. Hästi saab ka hakkama koduste vahenditega. Tähtis on natuke aega planeerida ja mitte jätta enese „üles löömist“ päris viimasele minutile.

Igal naisel võiks kodus olla niisutavad ja koorivad maskid, mida on hea tarvitada just talveperioodil, kui nahk kipub muutuma halliks ja jumetuks. Ettevalmistus peoks algabki naha koorimisest — tee seda sulle juba tuttava vahendiga. Nahka koorides eemaldame sellelt surnud rakud ning sellele järgnevad iluprotseduurid lähevad siis nö täie ette. Koorimise võiks ette võtta õhtul ja hommikul seda teha Miller pigem ei soovita. „Nahk tahaks koorimise järgselt puhata ning kindlasti tuleb seda ka niisutada,“ ütleb ta.

Ilusa jume saavutamiseks talvel on väga abiks isepruunistavad kreemid. Sedagi toodet tuleks kasutada päev enne pidulikku sündmust, et soovitud jume jõuaks tekkida. Kasuta juba tuttavat keemi, mille puhul on sulle teada, kui kiiresti ja kuidas ta mõjub.

Iluampullid toimivad kiiresti

Vahetult enne pidu soovitab Miller tarvitada iluampulle, mille sisu masseeritakse puhtale näonahale, unustamata seejuures ka dekolteepiirkonda ja kaela. Juba varsti näed ja tunned trimmivat efekti — näiteks silmaümbruse kortsukesed silenevad ja nahk tundub pringim. Iluampulle saab osta ilusalongidest ning kuna need mõjuvad kiiresti, piisab täiesti, kui neid kasutada enne pidu meigi alla.

Vistrike teke tundub olevat seotud Murphy seadusega — on peaaegu rusikareegel, et kui ees seisab head väljanägemist eeldav sündmus, kipub kuskilt mõni vistrik punnitama hakkama. „Mulle tundub, et see nähtus on seotud stressiga — kui me ikka väga millegipärast ärevuses oleme, siis kajastub see ka näonahal punnikeste tekkega,“ leiab Miller. „Kui punn tuleb peopäeval, siis ärge talle kallale minge, sest tulemus võib olla lõpuks veel inetum. Pigem juba püüda teda peita.“

Korralik huulepulk päästab päeva

Isegi kui enese ilusaks tuunimisele pole võimalik eriti aega kulutada, võib hädast välja aidata ka vaid efektset värvi huulepulk. Pidulik huulevärv võiks olla natuke tonaalsem kui igapäevane huuleläige ja siin soovitab Miller igal naisel leida just endale sobiv punane toon. „Hästi oluline on, et pidulik huulepulk oleks tõesti kvaliteetne, mitte aga selline, mis jääb iga tassi või koguni hammaste külge,“ ütleb ta.
Oluline on ka tumedate silmaaluste peitmine. Selleks tasub endale hankida hea ja kvaliteetne valgustpeegeldav pliiats või korrektor. „Meigi tegemisega võiks alustada veidi varem, et nahk jõuaks meigiga harjuda. Kui juhtub see, et meik läheb nahakurdudesse, on abi kergest nende kohtade masseerimisest ja meik ühtlustub taas,“ sõnab Miller. „Hea lihtne nipp kiiresti efektset välimust saavutada ja silmad särama saada, on lisada kunstripsmed.“

Juukseid võiks pesta peo eelsel päeval, et nad paremini soengus vormi hoiaksid. Blondide juustega naised on tihtipeale hädas sellega, et juuksed kipuvad väga pea ligi hoiduma ning siis saab abi kuivšampoonist, mida pihustatakse juuksejuurtele ning mis soengut justkui kergitab. Kui juukseotsad kipuvad väga kuivaks muutuma, masseeri neile juukseõli. Kuid ettevaatust — seda pane ainult juukseotstele ning kindlasti mitte peanahale!

Kokkuvõttes hoiatab Miller ka hoolitsustega liiale mineku eest — enese eest tuleb hoolt kanda pidevalt ja nõnda toimides saab end tegelikult üsna lihtsalt ning stressivabalt peoks üles lüüa. Klaar jume, korras kulmud, värvitud ripsmed ja efektne huulepulk ning sellest juba piisab, et peol särada!

Allikas: BENU ajakiri