1. Kas sa põed oma välimuse pärast?
Ilusad inimesed on enesekindlamad ja tunnevad end oma kehas hästi. Need aga, kes pidevalt oma välimuse pärast muretsevad, ei näe end peeglisse vaadates eriti atraktiivsetena. Tõenäoliselt võrdlevad nad end väga kaunitega, mitte tavalise välimusega inimestega.

2. Kui atraktiivsed on su eksid (ja su praegune partner)?
Alateadlikult valime enda kõrvale inimesed, kes on meiega sarnased. Vanemaks saades ei mängi see enam nii suurt rolli. Kui sa oled rikas ja edukas, kaotad siin punkte, sest rikkad ja edukad leiavad tavaliselt endale palju parema väljanägemisega partneri kui nad ise on.

3. Kas oled emotsionaalselt intelligentne?
Emotsionaalne intelligentsus mängib suurt rolli pikaajalistes suhetes. Kui oled aus, truu, hooliv ja armastav, on sul palju lihtsam teistele meeldida. Õnneks saad sa neid omadusi endas ise kontrollida ja arendada.

4. Kui sõbralik ja seltskondlik sa oled?
Me märkame inimesi, kes teevad end ise nähtavaks, olles seltskondlikud ja rõõmsameelsed. Sellised inimesed meeldivad kõigile! Meie iseloom mängib suurt rolli selles, kuidas inimesed meid hindavad. Naised, kes on avatud, lõbusad, hea huumorimeelega ja armastavad naerda, ei ole kunagi üksi, hoolimata sellest, milline nende kehakuju on.

5. Kui vana sa oled?
Minevikus eelistasid naised viis aastat vanemaid ja mehed viis aastat nooremaid partnereid. Nüüd see aga enam ei kehti. Kui mehele antakse valida, kas noorem ja tavalisem või vanem ja seksikam naine, eelistavad nad viimast. Lisaks — hoolimata sellest, et ühiskonnas on levinud vastupidine arvamus, kasvab naiste enesehinnang ja rahulolu iseendaga iga aastaga.