Spetsialisti käte all on püsimeigi tegemine enamasti ohutu protsess. Küll on aga palju neid, kes end sellel alal piisavalt harinud ei ole ja seega klientidele palju õnnetust, valu ja vaeva kaasa võivad tuua.

Püsimeik on sarnane tätoveeringu tegemisele. See kujutab endast nõela abil värvipigmentide naha kõrgemate kihtide alla viimist. Protseduur on loomuselt sama, eesmärk aga erinev.

Mis võib juhtuda?

Püsimeigi tegemisel soovitame valida spetsialisti, kes viib enne läbi ka allergiatesti. Allergilised reaktsioonid ei ole küll väga tavalised, kuid kui need juhtuvad on tulemused ettearvamatud. Need võivad varieeruda väikesest lööbest kuni suure paistetuse ja tugeva immuunsüsteemi vastureaktsioonini.

Samuti on üheks ohuks põletiku teke. Veendu, et püsimeiki tegev spetsialist desinfitseerib kasutatavad tarvikud enne kui ta sinuga tööle hakkab. Samuti ole ise hoolikas ja jälgi kaasaantud juhiseid, kuidas pärast protseduuri hooldus käib ja mida tegema peab.

Veel üks põhjus miks minna oma ala spetsialisti juurde ja mitte lasta kuskil suvalises kohas odava raha eest endale püsimeik teha on lõpptulemus. Kui sa lähed sooviga saada endale kaunid Jennifer Lopezi kulmud ja tuled välja Brežnevi omadega, siis vaevalt sa väga rahul oled.

Enne kui püsimeigi kasuks otsustad, siis mõtle, kas oled valmis vastutama kellegi teise vigade eest. Hilisem muutmine ja eemaldamine ei ole enam nii lihtne kui alguses ümber otsustamine.

Allikas: WebMd