Jah, alati on võimalus katta oma näonahka järjest tugevama meigikihiga, aga see on probleemi eest põgenemine, mitte sellega tegelemine. Kui näonahk kipub peale ülesöömist või alkoholi liigtarvitamist käest ära minema, siis kasuta neid lihtsaid nippe, et asi ei muutuks katastroofiliseks:

Puhasta

Isegi kui sa viibid kohas, kus sul ei ole käepärast kõiki enda jaoks vajalikke puhastusvahendeid, siis meigiga magamaminek on patt ja keerab näonaha väga kiiresti untsu. Ära tee seda viga.

Niisuta

Eriti talvehooajal on kuiva õhuga tubade tõttu näonahk kuiv, see võib sügeleda ja sinna võib tekkida seetõttu rohkem vistrikke. Kasuta niisutavaid näokreeme, et asja parandada.

Tee näomaski

Näomaski tegemine vähemalt kord nädalas on oluline, et nahk püsiks ilus, sest õige näomask puhastab poore sügavalt. Inimene ei saa ise nii hästi poore puhastada.

Joo piisavalt vett

Kuna välised probleemid saavad alguse sisemistest, siis kui sul pidude hooajal hakkab järsku näonahk korrast ära minema, mõtle hetkeks, kas sa oled piisavalt vett tarbinud kõikide muude jookide kõrvale?

Allikas: DailyMail