Kuigi nad näevad tihtipeale välja nagu nad tõepoolest tõusid just voodist püsti, olles parimad versioonid iseendast, järgivad nad tegelikult lihtsalt teatud põhilisi stiilireegleid, mis ei vea neid kunagi alt. Alates mugavatest jalanõudest kuni aksessuaarideni, mis muudavad hetkega kogu välimuse, järgnevalt jagame sinuga viit stiilisaladust, mida kõik Prantsuse naised teavad. Kui sul on need reeglid selged, võid tõepoolest maailma vallutada.

Unusta kontsad

Hea küll, võib-olla mitte igaveseks, aga see reegel jääb endiselt kehtima, et igal šikil tüdrukul peaks olema mitu paari stiilseid madalaid kingi, mis kannavad teada mitu päeva, kuud ja aastat. Leidsid ilusad baleriinide stiilis kingad, mis sulle meeldivad? Osta need mitmes värvitoonis. Avasta ka erinevaid materjale ja mustreid. Need kannavad sind mugavalt kõikjale ning näevad samal ajal imeilusad välja.

Kogu klassikalisi särke

Tee kindlaks, et sinu garderoobis leiduks enam kui üks klassikaline nööpidega pluus. See võib olla nii säravvalge kui ka näiteks kuldsete detailidega kaunistatud. Või võib-olla hoopis meestemoest inspireeritud triibud? Võid selle täiesti kinni nööpida, lahtiselt t-särgi või topi peal kanda või hoopis puusadele siduda. Võimalused on lõputud ja stiilne näed sa välja kõigis variantides.

Investeeri korralikku jakki

Ükskõik, kas valid nahkjaki või bleiseri, – olenevalt sinu isiklikust stiilist – oluline on, et sinu garderoobis leiduks see üks jakk, mis sobib nii teksade kui ka kokteilikleidi peale. Kõige olulisem on aga teha kindlaks, et see istuks seljas kenasti. Halvasti istuv jakk pole kellegi sõber.

Teksadele võib alati kindel olla

Kuigi jumaldame kõiki hullumeelseid moeröögatusi, on oluline investeerida klassikutesse. Selleks võib olla investeerimine disainerteksadesse või ehk leiad kohalikust vintage poest taskukohasema paari, kuid pole midagi paremat kui see üks teksapaar, millele võib alati kindel olla ja mis sobib sulle kui valatult. Haarad nende järele nii oma parimatel kui ka oma halvimatel hommikutel – need ei vea sind kunagi alt.

Triibud on kohustuslikud

Kui asi puudutab Prantsuse tüdruku stiili, on triibud kahtlemata nende tõelised garderoobiklassikud. Need peaksid seda olema ka sinu jaoks. Ühes korralikus garderoobis leidub triipudega klassikuid mitu. Võid seda kanda nii lihtsalt siniste teksadega kui mängida erinevate mustritega – näiteks lillelise seeliku või leopardimustriliste kingadega. Jäta meelde: tegemist on kuldse klassikuga.

Allikas: Popsugar UK