Vähem on rohkem 

Soojus ja niiskus muudavad lõhnu tugevamaks. Parfüüm, mis tundub pehme ja õrn talvise sviitri all, võib suvekuumuses mõjuda hoopis eemaletõukavalt. Parfüümieksperdid soovitavad kasutada suvel madalama lõhnaainete kontsentratsiooniga parfümeeriat: kui sinu talvelõhn on parfüümvesi ehk Eau de Parfum’i, mine suvel üle tualettveele. Päevadel, mil ilm on eriti soe, vali lemmikust lõhnasarjast lõhnastatud deodorant või ihukreem ja sellest täiesti piisab.

Suve aroomid

Kui vana parfüüm järsku enam ei meeldi, võib see olla tingitud aastaajast. Erinevate aastaaegadega ei muutu ainult meie garderoob, vaid ka toidu- ja lõhnaeelistused. Uue parfüümi valimine osutub aga vahel stressirikkaks tegevuseks kuna valik on nii suur.

Kui ei tea, millest alustada, soovitavad lõhnaeksperdid eelkõige mõelda sinu lemmikule suvisele tegevusele – kas sa armastad mere ääres olla, käid iga nädalavahetus suvilas või metsas või naudid kokteile vana linna väliterassidel? Mõtle, millised lõhnad sinu lemmiktegevustega seostuvad ning uuri, millistel parfüümidel on sarnased lõhnanoodid.

Reeglina sobivad suveks suurepäraselt tsitruse-, lille- ja värskelõhnalised parfüümid. Enne parfüümi ostmist tuleks seda kindlasti omal nahal testida, sest sama parfüüm lõhnab erinevate inimeste nahal erinevalt. Suvel on oluline ka parfüümi väljas olles nuusutada – soojuse mõjul lõhnab parfüüm intensiivsemalt kui poes.


Parfüümid internetist

Kõige odavamalt saab Eestis lõhnasid osta, tellides internetist. ILUDUS.ee parfüümide e-pood pakub samu parfüüme nagu tavalised poed, kuid märkimisväärselt soodsama hinnaga, garanteerides ka 100% toote autentsust. ILUDUS.ee parfüüme võib soetada ka kohapeal e-poe esindusest Tallinna kesklinnas.

Jaga
Kommentaarid