Kui striiad, ehk rasedusarmid tekkisid Teil viimase raseduse ajal, on just praegu õige aeg ravile mõelda. Kuni aastani peetakse arme värsketeks ja ravi tulemused on paremad. Salongiprotseduuridest soovitan mikrolihvimist, LPG endermoloogilist armiravi, spetsiaalseid armikreeme. Salongitoodetest võiks ära tuua: GERNETIC Syncro kreem, ACADEMIE Crème Reparatrice Eclipsa, DECLEOR Gel Prolagene.

Pärast sünnitust tuleks alustada ka kõhulihaste treeninguga, lõtvunud lihased on vaja jälle vormi saada, nii ei maksaks seda tegevust kaugesse tulevikku lükata. Samuti on tähtis taastada naha elastsus. See tähendab pidevat nahahooldust kodus ja võimaluse korral ka spetsiaalprotseduure salongis. Kui imetamine on lõppenud, soovitan kuurina teha rinnahooldus protseduure. See aitab taastada rindade endist kuju.

Mida võiks kodus teha? Igapäevaseks naha kreemitamiseks valige spetsiaalne nahkapingutav ja toitev kreem. See on küll kallim, kuid tavaline niisutav emulsioon ei anna praegu suurt tulemust. Dushshi all käies kasutage nahkakoorivat kreemi( mis eemaldab surnud naharakud ja elavdab nahaalust verevarustust ning seeläbi parandab kasutatavate kreemide imendumist) ja hästi mõjub ka naha kuivharjamine. Ka kodus võib teha mähiseid — näiteks sooja beebiõliga.

Kindlasti on väikse lapse kõrval tuhat ja üks toimetust, aga seda mis praegu enda eest hoolitsemisel tegemata jääb, on pärast raske tagasi teha. Nii et jõudu ja jaksu!

Endermoloog Helina Vende töötab ilusalongis Roosmarii
Aadress: Kentmanni 8b, Tallinn
Telefon: (2) 6467 529