• Me ei tea, kuidas tal õnnestub terve päeva Manolodes ringi kepsutada, küll aga õpetab “Seks ja linna” staar Sarah Jessica Parker lahkelt, kuidas parfüümi peale kanda. “Oleme harjunud seda randmetele laskma ja siis randmeid kokku hõõrudes lõhna “lõhkuma”, kuid see on vale — lase parfüümil rahulikult settida ja ära lõhu lõhnamolekule. Nii püsib parfüüm ka kauem peal.”

  • Sarja “Mad Men” staar Christina Hendricks teab, kuidas saada vastupandamatu säärejooks. “Kui mu jalad on kleidi alt näha, segan pisut jumestuskreemi kehakreemiga ja määrin jalgadele, et neil oleks ühtlasem jume.”

  • Kuidas saab kantrilaula ja näitleja Carrie Underwood nii võrgutava pilgu? Loomulikult oma VIIE ripsmetuši abil. “Mul on alati keskmiselt 4-5 erinevat tušši ripsmetel,” rääkis naine veebilehele realbeauty.com. “Ma ei arva, et on olemas üks tušš, mis suudab kõike, nii et võtan volüümiandva tuši, et muuta ripsmed tihedamaks, pikendava, et muuta need pikemaks ja nii edasi.

  • Ameerika ühe tuntuima võistlustantsija Julianne Houghi läikivad lokid teevad kadedaks iga naise sel planeedil. Mis on tema saladus? “Mu juuksed ei ole loomupäraselt väga pikad, nii et kuhu ma ka ei läheks, on mul peas juuksepikendused,” paljastab naine. Näete siis, väikeste saladuste abil võib saada äärmiselt ahvatleva tulemuse ja selleks ei peagi võitma geeniloteriid!

  • Näitlejanna Zooey Deschaneli juba “ludupea sündroomis” süüdistada ei saa. Kuidas ta soeng alati nii kena ja “lopsakas” on? “Ma tupeerin oma juuksekrooni kohevaks ja lasen sellele ohtralt lakki,” avaldab naine. “See muudab soengu kenamaks ja sobib peaaegu kõigile paremini kui tavaline “lame” kukal.

  • Kuidas Fergie endale nii veatu naha ja kauni jume on saanud? Tema trikis pole midagi uut ja üllatavat. “Kui mul tuleb punn, tupsutan sellele hambapastat, mis kuivatab vistriku kohe ära.”

Allikas: allwomenstalk.com