1. Beebipuuder määrdunud juustele

Kui juuksejuured on juba rasvased, kuid pole lihtsalt aega pead pesta, siis aitab, kui raputada juuksejuurtele pisut beebipuudrit ja see juurtele hõõruda. Puuder imab liigse rasu endasse ja soeng peab veel päevakese kenasti vastu. Õhtul tuleks aga siiski juuksed puhtaks pesta. Pane tähele, et sa ei kasutaks liiga palju puudrit, muidu pead kohe duši alla hüppama.

2. Pese juukseid šampoon-palsamiga

See on suur aja kokkuhoid. Paljud sellised šampoonid aga pole nii head ja tõhusad kui lubavad olla, mistõttu tasuks investeerida kvaliteetsemasse tootesse. Pesemisjärgsed pusad eemaldab aga juustessejäetav spreipalsam — see annab kiharatele ka kauni läike.

Kui sa ei taha aga kahest eraldi pudelikesest loobuda, tee nii: pese duši all juuksed ruttu ära ning kanna neile siis palsam. Las palsam mõjub seni kuni keha pesed või jalgu raseerid.

4. Kasta värskelt värvitud küüned jääkülma vette

Tahad enne väljaminekut küüned ära lakkida, kuid pole aega oodata, et lakk ka korralikult kuivaks? Laki küüned, lase neil mõni minut kuivada ning kasta need siis jääkülma vette — hoia küüsi umbes kolm minutit vees. Protseduuri raskeim osa on sõrmede nii kaua külmas vees hoidmine, kuid vähemalt kuivab lakk ruttu ja saad uksest välja minna.

5. Paranda katkine küüs liimi ja teekotiga

Küüs murdus? Võtab vaid paar hetke, et saaksid küüne taas ilusaks. Eemalda küünelakk, seejärel lõika teekotikesest väike valge ruuduke ning pane murdunud kohale tilk superliimi. Aseta sinna peale teekoti paber ja lase sel täielikult kuivada. Viili küüned, lihvi paber siledamaks ning kanna küünelakk peale. Sõltuvalt murdunud küünest on vahel võimalik ka ainult liimiga piirduda.

Allikas: allwomenstalk.com