1. Su lõikus on liiga lühike

Terveid ja lopsakaid juukseid ei peaks lühemaks lõikama vaid seepärast, et “nii on eakohane”. Kuid kui sa otsustad lühema lõikuse kasuks, siis pea kindlasti juuksuriga nõu. Tema oskab sulle sobivat soengut soovitada.

2. Su juuksed on liiga pikad

Vastupidine olukord eelmisele — liiga pikad juuksed võivad su näo välja venitada. Seda siis, kui nad on peadligi hoidvad, keskelt lahku kammitud ja sirged. Kui sa ei soovi palju pikkust kaotada, siis mõtle järgulise soengu peale.

3. Sa kardad heledat

Süsimustast toonist kinni hoidmine võib sulle mitu head aastat õlgadele lisaks anda. Ülitumedad juuksed ja hele peanahk ei ole kõige parem kooslus. Ära karda juuksuri juures endale paar heledust ja sära toovat salku juustesse teha või kiharad lihtsalt paar tooni heledamaks värvida. See annab su näole jumet juurde.

4. Sa keeldud tumedamatest juustest

Kui su juuksed on aga sinu nahatooniga täpselt sama värvi, siis kaob su sära täielikult. Proovi paari tooni võrra tumedamat tooni.

5. Sa ei tea, mida hallide juustega ette võtta

Esiteks, võid sa neid uhkusega näidata. Mis siis, kui paar halli sõpra sind tervitama tulnud on? Kui sa aga soovid neid peita, siis mine juuksuri juurde. Tema teab täpselt, kuidas neid õigesti peita!

6. Sa valisid liiga ekstreemse lõikuse

Liiga karm lõikus võib samuti su välimusele soovimatud lisaastad juurde anda. Vali ekstreemne lõikus, kui sa oled täiesti veendunud, et see sinu stiili ja näojoontega kokku sobib. Vastasel juhul teed endale karuteene.