Kõik paistab silma
Huulevärv on erk, põsepuna julge ja silmad lausa dramaatilised. Oled vaadanud mööda ühest jumestamise põhireeglist — kui rõhutad, rõhuta vaid üht osa! Kui valid erksa roosa või punase huulepulga, siis jäägu silmameik tagasihoidlikuks. Suitsusilmaga sobib kõige paremini kahvaturoosa huulevärv. Kannad põsepuna julgemalt peale kui teised sookaaslased? Hoia siis huulevärv tagasihoidlikum.

Su lõual on selge joon
Kui saad selgelt eristada, kus jumestuskreem lõppeb ja loomulik nahatoon algab, siis oled valinud kas vale tooni jumestuskreemi või kandnud seda peale liiga paksult. Jäta meelde, et jumestuskreem on mõeldud jume ühtlustamiseks ja seda tasuks peale kanda pigem kahe õhukese kui ühe paksu kihina. Selle mõte on su nahatooni ühtlustamine, mitte selle täielik peitmine.

Su hambad on huulepulgaga koos
Kui huulepulk jõuab su hammasteni, oled seda ilmselgelt liiga palju ja lohakalt peale kandnud. Üks hea trikk, et huulepulk hammasteni ei jõuaks: pista pärast huulte värvimist salvrätiga kaetud või puhas sõrm suhu ja imiteeri selle imemist nii, et huuled on torus. Nii jääb üleliigne huulepulk salvrätile ja sa ei pea muretsema, et miski peale brokkoli või mooniseemnete õhtu jooksul su naeratust saaks rikkuda.

Sa ei kontrollinud naturaalses valguses
Üks parimaid mooduseid kontrollida, kas sul on näos liiga palju meiki, on uurida end naturaalses päevavalguses. Haara peegel ja mine lähima aknani. Päevavalgus on aus ja näitab, kus oled liialdanud või kas oled mõne koha hoopis vahele jätnud — vannitoalambid tekitavad tihti illusiooni veatust meigist, kui tegelikkuses on asi sellest kaugel.

Kasutasid iga värvi oma paletis
Paljudel on lauvärvipaletid, kus on 10 või enamgi värvi — see aga ei tähenda, et peaksid kõiki neid värve korraga kasutama. Kui juba neljanda või viienda värvi järele haarad, siis peatu ja kontrolli end korraks peeglist — ega sa vikerkaareks muutuma hakka?

Sul võtab meigi eemaldamine enam kui 5 minutit
Nägu tuleb igal õhtul meigist ja mustusest puhtaks pesta. Kui vajad silmameigi eemaldamiseks enam kui kahte vatipatja, pesed seejärel kaks korda nägu ja hiljem jääb näoveega üle käies padjale veel tonnide kaupa meiki, siis oled ilmselgelt üle pingutanud ja oma nägu liiga paksu meigi all peitnud.

Allikas: allwomenstalk.com