Professionaalne stilist Jamie Frankel kinnitab, et alljärgnevat kuut riideeset ei osta endale ükski moestilist:

Palju kiirmoodi

Frankel kinnitab, et palju parem idee on investeerida mõnda ajatusse riidetükki, mis on kvaliteetne ja peab kauem vastu, sest kokkuvõttes tuleb see odavam ja ilmselgelt keskkonnasäästlikum, kui pidevalt osta kiirmoodi, mis laguneb ja lõpuks ära visatakse.

Kitsad valged teksad

Ehkki need näevad ilusad välja, siis moestilistid neid pigem ei kannaks ja eelistaksid natukene lõdvema lõikega pükse. Boonus on ka see, et lõdvema lõikega pükste all saab kanda igasugust aluspesu, valgete kitsade teksade all mitte.

Üks riideese mitmes erinevas värvitoonis

Kindlasti on sul mõni kleit või pluus, mis meeldib sulle nii väga, et sa oled mõelnud minna ja osta endale see sama, lihtsalt teist värvi? Frankel kinnitab, et ehkki mõte on ahvatlev, on see tegelikult mõttetu, sest inimesed jäävad ikkagi pigem kandma seda, mille nad algselt ostsid ja teine pluus või kleit jääb nukralt kappi seisma.

Iga uus kingamood

Ehkki naised jumaldavad uusi kingi, tasub alati hoolikalt läbi mõelda, kui väga sul neid ikka vaja on. Paljud kingad on lõpuks sellised, et sa ei kannagi neid, mistõttu nagu ka riiete puhul, on mõistlikum investeerida kvaliteetsetesse ja ajatutesse jalavarjudesse.

Ebamugavad kingad

Sama mis eelmise punkti puhul, need ebamugavad tikk-kontsad võivad emotsiooni ajendil tunduda maailma kõige vajalikuma ostuna ja kindlasti sa kujutad ette, kuidas sa peol nendega särad, aga see võib jääda su viimaseks säramiseks, sest õhtu lõpuks on sul ju jalad villis.

Liiga delikaatsed materjalid

Me kõik armastame siidist pluuse või kleite, aga need on hirmus kallid ja väga kurb on, kui need takerduvad mõne luku külge ja lähevad katki, mistõttu on pigem hea muretseda sellisest materjalist riideid, mis ka vastu peavad.

Allikas: Pure Wow