Kuigi graafik on iga päev erinev, on põhimõtteid, mida saab alatijärgida, näiteks enne magamaminekut mitte süüa ning tarbida mitmekesist ja tervislikku toitu, kirjutab ajakiri Tervis Pluss.

Viimase aja lemmikuks on lauljannal peet. Poolteist aastat ei söönud ta liha, kuid nüüd on linnulihaga vaikselt leppinud. “Juurikad on viimase aja avastus!”

Lenna on vist üks vähestest, kelles jäätis ei tekita erilisi emotsioone: “No olgu, suvel meeletu palavaga võtan jääkülma Regati, aga see on pigem emotsionaalne vajadus.” Parema meelega sööks ta palaval suvepäeval hoopis arbuusi.

Kui aega jääb üle, siis marineerib Lenna seeni ja kurke ning valmistab ka muu toidu ise. Siidikäpp ta oma sõnul kindlasti pole. Teeks ka moosi, kui seda rohkem tarvitaks.

Hea vihje Lenna sõpradele: muretsege talle mahlapress! Värskeid mahlu armastab ta väga, kuid krutib neid veel vana kooli meetoditega ja kondiaurul. Mahlapressi piidleb ta iga kord poodi minnes, kuid pole leidnud tehingu tegemiseks mahti.

Üldiselt järgib Lenna oma sisetunnet. “Kui tunnen, et on raske, siis olen söönud midagi valesti. Teinekord siis ei söö seda või söön vähem. Vaatlen hoolega kehamärke. Sisehääl on kõige targem. Ebaõnnestumisi on kõigil, kuid proovin end kuulata järjest rohkem ja rohkem.”