Niisuta

Veendu, et sa oma huuli ikka igapäevaselt ja korralikult niisutad. Hea huulepalsam muudab su suu ilusaks ning aitab ka huulepulgal kauem püsida. Kui huuled niisutatud, siis kanna nende piirile ka natukene jumestuskreemi — nii saad suurema pinna, mille peal töötada.

Anna sära

Siis otsi välja oma meigikott, haara sealt lauvärvipintsel ja säraandev puuder. Kanna seda pisut oma huule kahe ülemise nurga vahele ning ülemise huule nurka. See tõstab su huulejoone visuaalselt kõrgemale.

Vormi kuju

Nüüd leia oma kotist üles huulepliiats, mis sinu huuletooniga kokku sobib. Selle abil saad oma huultele uue kuju vormida. Alusta ülemise huule ühest nurgast ja liigu piirjoonest natuke väljaspoolt. Nii muudad oma huule visuaalselt suuremaks. Seejärel värvi pliiatsiga huuled ka joonte seest ühtlaseks.

Leia õige värv

Et huuled lopsakamad tunduks, kanna pärast huulepulgaga värvimist keskkohta natukene huuleläiget, mis su suule ilusa sära annavad. Millised toonid sulle sobivad? Vaata siit: Meigihoroskoop — värvid ja soovitused vastavalt sinu tähtkujule!

Allikas: Redbook Magazine

Loe kindlasti veel: