Boliree koduses ateljees on kokku saanud professionaalne tiim, kes on omandanud vajaliku rätsepakutse ja omavad ühtset „hea töö“ maailmavaadet.

Igapäevaselt valmivad Boliree´s eratellimusel rõivad ning tegeletakse parandus- ja kohendustöödega, et iga ese teeks kandja figuurile ja talle endale komplimendi. Nõelasilmast tulevad rõivad nii naistele kui meestele — alates argistest rõivaesemetest kuni pruutkleidide või ülikondadeni välja.

Astudes ateljeesse, võetakse alati arvesse kliendi maitseeelistusi, harjumusi, figuuri eripärasid ja muud ning klienti toetatakse vajadusel ka kaupluses materjali valikul ning hangitakse vajadusel ka omalt poolt lisamaterjali.

Lisaks annab Boliree omapoolse garantii, et ateljees disainitud tooted on ainulaadsed ehk igat mudelit eksisteerib vaid üks ja samasugust enam ei looda.

Ostetud rõivas hästi istuvaks või armsaks saanud rõivad korda

Kui teil on eriline figuur, mis ei võimalda alati hästi istuvat rõivast osta, siis Boliree aitab ka riideid kohandada. Sageli ostavad kliendid mujalt maailmast hinnalisi rõivaid, mida nad lasevad oma figuurile sobivaks teha. Armsaks saanud esemed saab samuti korda teha. Näiteks üks populaarne teenus on teksapükste parandus, mille puhul on Boliree’l välja töötadud spetsiaalne tehnoloogia, mille tulemust jäävad kliendid alati imetlema.

Ateljee klientideks on väga erinevatel elualadel tegutsevad inimesed, kelle soovid erinevad seinast seina, nagu ka töös olevate esemete väärtus. Ka valmistavate esemete puhul oleme töötanud väga erinevate materjalidega odavamatest kuni väga hinnaliste materjalideni. Selleks, et seda kõike pakkuda, hoiab kogu tiim end kursis erinevate moesuundade ja rõivaetiketi arengutega rääkimata katkematust erialasest täiendamisest. „Igal elualal ja igal pool saab hea välja näha — on vaid vaja hästi istuvat ja sobivat rõivastust ning natuke sättimisoskust,“ teab kogu meeskond.

2016 kevad ready-to-wear

Disainirõivaste ready-to-wear kollektsioonid

2016. aasta kevadel esitles Boliree esmakordselt brändi ready-to-wearkollektsiooni, mis inspireeritud erinevatest loodusnähtustest valatuna mustritesse. Kollektsiooni teine pool on mõjutatud eelmiste sajandite lihtsatest joontest ning eelkõige mugavusest ja praktilisusest. Teisisõnu: põnevad mustrimängud, voogavad kangad ning haldjalikud kleidilõiked. Ka saabuval talvel näidatakse veidi väiksemat kollektsiooni, mida iseloomustab eksklusiivsus, litrid ja luksuslik välimus.

Kollektsiooni valmistades peetakse silmas kandmise mugavust nii palju, kui tegumood võimaldab, alustades selle planeerimist juba materjali valikul. Kuna iga mudel on unikaalne, ei pea muretsema, et keegi samale sündmusele või kohtumisele samasuguses kaunis riietuses saabub. Loomulikult säilib ka võimalus vajadusel tooteid vastavalt figuurile kohandada.

Boliree sünnilugu

Boliree saamislugu on alguse saanud ilmselt kaugemate aegade tagant, kui asutaja Signe Rank ise seda mõista suudab, sest naise esivanemate hulgas on põlvkonniti palju erinevaid käsitöölisi olnud. Signe ise lõpetas 1996.a. naiste- ja laste kergerõivaste rätsepa eriala, hilisemalt on end täiendanud nii ülerõivaste kui ka meeste- ja võistlustantsu rõivastuse osas, sest tema jaoks pole olemas väljendit "ei ole võimalik".

Täna teeb ta nii naiste kui meeste rätsepatööd kuni disaini ja stilistikani välja ning loomulikult tegeleb igapäevaselt ettevõtte juhtimisega. Teeb aktiivset koostööd koolidega ja osaleb kutsestandardite loomisel, et rätsepakutse võiks säilida ning seda tehtaks „hea rätseatöö tava“-de järgi. Eesti on üks vähestest Euroopa riikidest, kus see veel mingiski osas säilinud on.

Teekond pole alati olnud kerge, aga ääretult põnev ja inspireeriv ning vägagi arendav.

Uuri lähemalt Boliree kodulehelt.

Jaga
Kommentaarid