Nahahoolduses on kasu ingveri põletikuvastasest toimest ja tugeva antioksüdandina aitab ta võidelda psoriaasi, akne ja rosaatseaga. Ingver parandab ka juuste kasvu ja vereringet peanahas ning toimib tõhusa loodusliku kõõmavastase vahendina. Lisaks vähendab ingver ka tselluliiti, lihasvalu ning -pinged ja stressi.

Ingveri peanahahooldus — sega kaks supilusikatäit riivitud ingverijuurt kahe supilusikatäie oliiviõliga. Masseeri saadud segu peanahale ja juustesse. Lase sel umbes 25 minutit mõjuda ning pese ja loputa hoolega.

Ergutav kehakoorija — sega omavahel üks tass kohvipaksu, pool tassi avokaadoõli, üks teelusikatäis riivitud ingverit ja paar tilka kaneeli eeterlikku õli. Masseeri ringjate liigutustega kehale ja loputa. Kasuta kaks kuni kolm korda nädalas.

Ingveri nahka rahustav kreem — riivi umbes kümne sentimeetri pikkune tükk ingverijuurt hästi peeneks ja pigista riivitud ingverist mahl läbi marliriide välja. Pane veerand teelusikatäit ingverimahla kuumusekindlasse klaasanumasse ja lisa neli teelusikatäit jojobaõli, neli teelusikatäit magusa mandli õli, neli teelusikatäit E-vitamiini õli ja üks tass kakaovõid. Aseta anum kõige madalama kuumuse peal ahju ja lase kakaovõil ära sulada. Võta anum ahjust välja ja sega kõik ained omavahel hoolega kokku. Vala kreem väiksesse suletavasse kreemipurki ja säilita kuivas ja jahedas kohas.

Ingveri juukseõli — pigista ühest teelusikatäiest riivitud ingverist mahl läbi marliriide välja ja sega see veerand tassi seesamiõli hulka. Sega koostisained omavahel hoolega kokku. Masseeri õli peanahale ja lase enne pea pesemist umbes kümme minutit mõjuda.

Värske ingveri-sidruni kehakoorija — üks parimaid põhjusi, miks ingverit kehahooldustes kasutada, on see vürtsikas, ergutav ja värske tunne, mida ta nahal tekitab. Lisades ingverile veel ka sidrunit ja suhkrut saad võimsa hommikuse ärataja ja soojendaja ühes purgis. Nagu sellest poleks veel vähe, on ingveriga kehakoorimisest abi ka tselluliidi vähendamisel.

Sega väikeses kausis kokku pool tassi orgaanilist suhkrut, veerand tassi oliiviõli ja kaks teelusikatäit värskelt riivitud ingverijuurt ning pigista hulka veidi värsket sidrunit. Sega hoolega. Masseeri seda koorijat duši all käies õrnade liigutustega üle kogu keha ja loputa hoolega. Koorija säilib külmkapis küll kuni nädala, kuid võimaluse korral on soovitatav see kohe värskelt ära kasutada.