Printsess Diana astus altari ette, kandes Quelques Fleurs by Houbigant Paris`d. Oma elu viimastel aastatel aga oli tema valikuks 24 Faubourg by Hermès. Mõlemad parfüümid on tänaseni poelettidel saadaval.

Marilyn Monroe signatuurlõhnaks oli Chanel № 5 — klassika, mis on lummanud miljoneid naisi üle maailma ning mida toodetakse siiani.

Audrey Hepburn oli Hubert de Givenchy ehk Givenchy moemaja looja muusa ning parfüüm L’Interdit loodi 1957ndal aastal just Audryle. Naine nõudis, et see parfüüm ei jõuaks laiema avalikkuseni, kuid 1906ndal see siiski juhtus ja muutus kiiresti hitt-tooteks. L’Interdit on saadaval ka täna, kuid lõhna pakend ja pudel on muutunud palju lihtsamaks.

Elizabeth Taylor lõi oma lemmikud ise. Black Pearls, Passion, Forever Elizabeth, White Diamonds ning Bal а Versailles Jean Desprez olid tema kaubamärgi menukid ja Elizabethi enda soosikud. Viimane neist on tavapoodidest kadunud ja harva leitav ainult vintage-kauplustest, White Diamonds on aga tänaseni tootmises.

Grace Kelly lõhnastas end Briti parfüümitootja Creed parfüümiga Fleurissimo. Lõhn telliti spetsiaalselt kaunitari pulmapeoks, et see täiendaks pulmakimbu lillede lõhna.

Cambridge hertsoginna Kate lemmik lõhnatootja on eliitbränd Illuminum, mille tooteid tavapoodidest ei leia. Oma pulmapäeval eelistas ta lõhna nimega White Gardenia Petals.

Sussexi hertsoginna Meghan eelistab kergeid ja värskeid lillelõhnu ning tema kaks lemmikut on Wild Bluebell ning Wood Sage & Sea Salt parfüümitootjalt Jo Malone, mõlemad on saadaval poodides.

Penelope Cruzi vanemad kinkisid talle 13ndaks sünnipäevaks Lancome`i legendaarse lõhna Trésor ning sellest ajast peale ei möödu päevagi, mil Cruz selle parfüümita majast väljuks.

Cameron Diaz on valinud oma parfüümi vastavalt iseloomule — tema eelistab Clinique lõhna nimega Happy.

Madonna aga lõhnab nagu tõeline power-naine, kes ta ju ongi, sest lemmikõhnaks on tal Dior´i Hypnotic Poison — parfüüm, mille pudel meenutab keelatud vilja.