1. Nigella Lawson

Superkokk, kelle lopsakad vormid on tuntud üle maailma, kandis aastaid suurust 16 ehk 44. Kevadel võttis ta kõvasti alla ning nüüd on tema rõivanumbriks 12 ehk 40. Nigella on alati öelnud, et tema nauding on toit ning tema meelest on totter piitspeene piha nimel šokolaadist ja muffinitest loobuda!
Nigella Lawson

2. Adele

Hõbekõri tunnistas aastal 2009, et kannab kleite suuruses 14-16 ehk 44. Vahepeal võttis ta kaalust alla, kuid jäi siis lapseootele ja sünnitas ning pole kiirustanud titekilodest vabanemisega. Adele tunnistab, et tema eelistab jõusaali minekule iga kell õhtusööki sõpradega ega mõista, miks inimesed oma kehaga rahul olla ei suuda.
Adele

3. Christina Aguilera

Lauljataril on olnud seljataga rasked ajad ning tema rõivasuurus on kõikunud vahemikus 34-40. Nüüd on ta uuesti joonele saanud ning näeb uuesti terve ja kena välja.

4. Beyonce

Beyonce ideaalset liivakellafiguuri ihaldavad endale miljonid naised üle maailma. Kaunitari rõivanumber? Täiesti keskmine 10 ehk 38!

5. Marilyn Monroe

Just tema tegi liivakellafiguurist naiselikkuse ja seksuaalsuse sümboli! Vastupidiselt arvatule oli Marilyn üsnagi lopsakas — tema kandis rõivaid suuruses 12 ehk 40.

6. Khloe Kardashian

Seltskonnakaunitar, kes meedia käest tihti oma kaalu pärast võtta saab, kannab suurusnumbrit 10-12 ehk 38-40.

7. Jessica Simpson

Jessica on oma kaaluga aastaid hädas olnud, kuid pärast kaht järjestikust rasedust on ta lõpuks mõistnud, et suurus 10-12 on täiesti normaalne ja tema jaoks sobiv ega üritagi end enam uuesti piitsavarreks näljutada.

8. Kate Winslet

Näitlejatar on avaldanud nördimust ja häälekalt sõna võtnud selle vastu, et tema ajakirjade kaanepilte enne avaldamist töödeldakse ja naistelt kilo-paar Photoshopi abil maha võetakse. Ta ei soovi, et noored tüdrukud kasvaksid üles teadmisega, et kõik naised näevadki nii ebareaalsed välja. Kate, kes näeb alati lihtsalt jumalik välja, kannab rõivaid numbriga 38-40.

9. Serena Williams

Tennisekaunitar kannab suurust 14-16 ehk 42-44 ning julgustab kõiki naisi üle maailma oma välimusega leppima ja mõistma, et ilu ei tähenda vaid peent pihta ja olematut tagumikku.
Serena Williams

10. Cindy Crawford

Supermodelli suurusnumber on kõige keskmisem 38 ja ta on selle üle uhke.
Cindy Crawford

Allikas: iVillage