“Secret Ceresi” koostises on looduslikud ained ja mineraalid, mis stimuleerivad naise keha puhastusmehhanismi ja taastusvõimet. Toode asetatakse kord nädalas tuppe ja lastakse mõjuda vaid ühe minuti jooksul. Vaginaalselt imenduvad toimeained naise vereringesse kõige kiiremini ja efektiivsemalt. Toote kuju, välimuse ja kasutamisviisi tõttu arvatakse tavaliselt, et tegu on järjekordse seksileluga, kuid tema eemärgiks on siiski keha puhastada ja toniseerida. Puhastades limaskesta ja uuendades kudesid parandab toode tupe lõhna ning tupeeritiste koostist.

Noortel naistel on “Secret Ceresist” abi ka ebaregulaarsete ja valusate menstruatsioonide puhul, see aitab kiiremini sünnitusest taastuda, suurendab seksuaalset naudingut ning tõstab libiidot.

Tootes sisalduvad fütoöstrogeenid leevendavad ka menopausi sümptomeid nagu kuumad hood, peavalu, unetus, depressioon, väsimus, libiido langus ja limaskesta kuivus.

Välispidiselt saav seda kasutada epidermiliste probleemide puhul nagu akne, lööve, putukahammustused, vistrikud, armid jne. Selleks tuleb toodet sooja veega niisutada ning probleemsele pinnale kanda. Kuna tegu on käsitööna valminud tootega (valmistatakse Singapuris), on tema hind üsna soolane — ühe produkti eest tuleb välja käia 95 eurot. Ühte pulka saab kasutada umbes aasta aega.

“Secret Ceres” jõuab peatselt müüki Eesti valitud spaadesse ja ilusalongidesse. Juba lähipäevil on seda võimalik soetada Solarises asuvast pesupoest “Ulakas Kaunitar.” Hetkel saab seda tellida ja tootega tutvuda vaid läbi Soome veebilehe SIIT!

Naised, mida te sellisest tootest arvate? Kas julgeksite sellist produkti proovida?