Olen 22aastane neiu ja kirjutaksin Teile mõned nahahooldusnipid ja ka sellest, kuidas mina oma naha eest hoolitsen. Esimene kõige tähtsam asi on igapäevases nahahoolduses puhtuse hoidmine ja korralik niisutamine. Nägu puhastan hommikul ja õhtul põhjalikumalt. Kõigepealt pesen näo seebiga (spetsiaalselt näo pesemiseks mõeldud ja mitte väga kuivatav), seejärel kasutan näol kummeliõie vett. Minul on ta ostetud hetkel, aga kui see peaks nüüd tühjaks saama, siis teen sinna sisse oma kummelivee: lasen vee keema ja valan kummeliõitele peale, lasen tõmmata ja panen pudelikesse. Niisutab ja rahustab nahka suurepäraselt! Viimasena kannan näole rahustavat näokreemi (eriti hea suvel ja pärast päikest). Päeval, kui tunnen vajadust, loputan nägu puhta külma veega, palaval ajal on see värskendav ja annab ka mõnusa õhetuse põskedele. Mere ääres olles või lihtsalt kodust ära olles on mul näo puhastamiseks alati kaasas mitsellaarvesi, millega puhastada nägu, ilma seda kuivatamata.

Meiki kasutan vähe, mida rohkem saab nahk hingata, seda ilusam ta mul püsib. Kui lähen välja või on mõni vabaõhu üritus, kasutan BB-kreemi ja ripsmetušši ja see on kõik. Enne magamaminekut pesen selle ka kindlasti maha, sest kui meiki enne magamaminekut maha ei pese, ummistab see poore ja hakkavad tekkima vistrikud.

Talvel, kui tunnen, et nahk on eriti kuiv ja vajab ekstra niisutust, kasutan erinevaid õlisid, parim on kookosõli panna natuke vatipadjale ja sellega üle näo tõmmata. Kasutan ka näokreeme, õlid on selleks puhuks kui tõesti nahk on külmast kuiv ja ketendab.