Tõenäoliselt mängivad minu puhul, nagu ka paljude teiste kaunitaride puhul rolli ka head geenid. Aga kohe paljastan teile mõned väga lihtsakoelised, kuid suurepärased ilunipid. Loodan,et kui keegi neid veel ei tea või ei ole tarvitusele võtnud, siis äkki kasvõi üks mõtleb ümber.

Kõige lihtsam ilunipp on lihtsalt korralik uni. Mitte ainult naised, vaid kõik inimesed peaksid suuremat rõhku panema korralikule unele ja selle kvaliteedile.

Hommikul ärgates ei suundu ma kohe omale kohvi keetma, vaid siiski külma veega nägu pesema. Mehelt üle võetud hommikune rituaal kusjuures. Talviti veidikene ebameeldiv, kuna siis tuba hommikuti ärgates tunduvalt jahedam kui uniudes.

Kerge ja maitsev hommikusöök on alati omal kohal. Võileivad ei kuulu toidulauale mingil juhul. Pigem pisikene kodujuust ja mõned värsked tomatid või juurikad.

Meiki tehes kannan enne protsessi algust näole Nivea näokreemi ja siis kerge meik. Minu puhul siis vaid kerge puuder, kulmud ja veidikene silmapliitasit ja ripsetušš. Meigiga liialdada, leian, et pole tarvis.

Päeval tarbin palju vett ja seda võimalusel alati jää ja sidruniviilukestega. Mõjub ka kalorite kaotusele positiivselt.

Võimalusel, ja olgem ausad, ka viitsimise korral teen natukene trenni. Kerged kükid, mis trimmivad tuharaid, mõned kõhulihased, kätekõverdused ja harjutused seljalihastele. Kuna mu töö on väga liikuv siis see juba aitab vormi hoida.

Kindlasti pole ma see noor naine, kes armastab siidri- või kokteiliklaasikest sagedasti tõsta. Kurb on kohe vaadata neid neiukesi kes seda tihedalt teevad ja lausa käpad maha joovad. Aga pole minu asi teisi ja nende elu kritiseerida, kui enda oma vajab elamist. Mõnel üritusel või siis sünnipäeval ikka klaasikese-kaks tarbin, polegi palju vaja. Lihtsalt olen endale teadvustanud alkoholi kohutavaid mõjusid nahale ja tervislikule seisukorrale.

Magama minnes eemaldan meigi ja uinuda tuleb positiivse mõttega, algab uus päev juba palju päikselisemalt.

Saunas käies on lausa kohustuslik ennast meega sisse määrida, sest see vapustavalt sile ja pehme nahk on saunamaiustamist vägagi väärt!

Täiesti tavalised igapäevased toimetused, mida järgides püsib meist igaüks palju nooruslikuma ja kaunimana. Ja ärge kindlasti unustage ka positiivset ellusuhtumist igapäevaselt!