* Segamini hoidvate kulmukarvade vastu aitab juukselakk, piserda lakki ripsmeharjale ja kammi alt ülespoole.
*Huulepulga parema püsivuse saamiseks koori aegajalt huuli suhkru-mee seguga.
* Juukselakki võib kasutada meigi kinnitajana, kuid pane tähele et juukselakk oleks orgaaniline.
* Lainerijoon valgub laiali? Kasuta peale selle tegemist musta lauvärvi kinnitamiseks.
* Valge pliiatsiga kulmujoone alla joonistades (seejärel ära hajutades), muutub kulmujoon puhtamaks.
* Tehes tooni võrra tumedamad huulejooned muudate huuled visuaalselt suuremaks.
* Huulepulga paremaks püsivuseks kata huuled õhukese salvrätikut ning seejärel puuderda huuled tolmpuudriga.

* Minu parimaks ilunipiks on vaseliin. Kasutan seda nii meigieemaldajana, näonahatoitjana ja -silujana, kulmude "korralekutsujana" ja kerge läike jaoks näonahal. Kannan seda nahale enne magamaminekut (huultele eriti paksult), et hommikuks oleksid need terved ning hommikuks oli nahk väga pehme ja sile. Hiljem avastasin, et ka Tyra Banks kasutab seda samamoodi. See tõesti teeb imesid, aga et imed saaksid juhtuda, peab selle kasutamisel väga kannatlik olema - tihti voodipesu vahetama, rahulikult ja vähkremata magama jne. Alustasin selle kasutamist 14aastasena - siis nägin tutvusringkonna meelest täisealine välja, nüüdseks 22aastasena pakutakse mu vanuseks 14. Sõbrannad kadestavad eriti mu näonahka.

* Enne ripsmete värvimist kammin ma oma ripsmed läbi ja veendun, et lahtiseid karvu pole. Ripsmetuššilt tõmban alati liigse tušši maha ja kannan õrnalt, kiht-kihi haaval peale.
* Huuli värvin pintsliga.
* Kui näokreem on nahka imendunud, siis lisan puudrit õrnakihi ja sellele jumestuskreemi. Nii jääb meik paremini püsima.

* Päevas veedan vähemalt 1,5 tundi värske õhu käes kiirkõndi tehes.
* Menüüst jätsin juba kuus aastat tagasi välja nisujahu ning kõik selle produktid.
* Nahka koorin 2 korda nädalas enda valmistatud kehakoorijaga(kohv, oliiviõli, mõned tilgad teepuuõli). Kreemi asemel kasutan külmpressitud mandliõli ning seda mitte üksnes kehal.

* Minu ema õpetas mulle väga lihtsaid asju. Kuna nõuka ajal oli kosmeetikaga kitsas, siis tehti väga palju koduseid maske ja hooldusi. Näiteks tehti kummeliga auruvanne ja pärast seda kui poorid lahti aurutati, tehti näole rõõsa koore ja värske kurgi maski. Samuti õpetas mind ema kuivi ja karedaid huuli meega turgutama.
* Jumestustooteid proovin nädala sees vältida ning ka nädalavahetustel jään võrdlemisi tagasihoidlikuks.
* Vähesest unest tingitud tumedad silmaalused peletan jääkuubikutega.

* Minu parimaks ilunipiks on vähemalt kaheksa tundi und iga päev, rohkelt puhast vett iga päev juua, tervislik toitumine ning igapäevane korralik naha puhastamine.
* Sõbranna käest nipi kuidas pigmendilaikudest lahti saada - puhasta õhtul näonahk meigist ja hõõru kartuliviiluga kohti, kus on pigmendilaigud.

* Selleks, et ilus sirge joon saada silmanurka (lainerjoon/lauvärvijoon), kasutan aeg ajalt teipi. Üleliigse kleepuvuse kleebitan käeseljale ning siis asetan silmanurka ning lõpptulemus on ilus sirge.
* Teiseks ilunipiks on kookosõli. Kasutan seda silmameigieemaldajana, toimib super hästi ja niisutab silmade ümbrust nahka. Veel kasutan kookosõli üleöö maskina juustes, teeb juuksed super läikivaks ja mõnusalt pehmeks. Üleüldse on kookosõli hea peaaegu kõigeks.
* Kolmandaks nipiks kasutan silmatilku ripsmetušši kasutusaja pikendamiseks. Paar tilka silmatilku ning saab kenasti ripsmetušši edasi kasutada.
* Neljas nipp on veidi kummaline, kuid toimib väga hästi. Kindlasti olete kuulnud silma alla pandavatest padjakeskest, mis püüavad kinni lauvärvi pudenemise. Mina kasutan alternatiivina tavalisi pesukaitsmeid, kõlab kummaliselt, kuid toimib sama hästi ning jätkub palju kauemaks, kui selleks spetsiaalselt mõeldud padjakesed. Tuleb vaid pesukaitsme otsad endale parajaks suuruseks lõigata, üleliigne kleepuvus käeseljale kleebitada ning ongi olemas.