Hiljuti avaldas ka Sussexi hertsoginna lähedane sõber ja tema kauni pulmameigi idee autor Daniel Martin ajakirjale People, mis peitub tema tagasihoidlike meigivalikute taga ja selgitas, miks Meghan mitte kunagi oma lemmikust virsikukarva huulepulgatoonist kaugemale (loe: intensiivsemaks) ei lähe.

"Kord, kui ta võõpas oma huuled punaseks, ei tundnud ta end üldse mugavalt," selgitas Martin. "Talle meeldib rääkida, mistõttu ei taha ta selle pärast muretseda." Täitsa loogiline, või mis? Kes tahakski mõelda punastele huulepulgalaikudele valgetel hammastel, kui tal on pooleli vestlus mõne tähtsa inimesega või kui miljonid kaamerad kogu aeg talle suunatud on?

Lisaks, kui tema lemmik, pisut roosakas ja nahatooni "Very Victoria", Charlotte Tilbury Matte Revolution huulepulk nii täiuslikult ta ilu esile toob, miks ta peakski midagi uut proovima?

Martin jagas maailmaga ka seda, et vaatamata sellele, et Meghanil on võimalik lasta end kogu aeg professionaalsetel meigikunstnikel meikida, on ta otsustanud kuninglikeks sündmusteks end ise meikida. "Tal on mugavam end ise meikida. Ta armastab seda ja ta on selles hea!" ütles mees People'ile. "Ta on kogu aeg end ise meikinud. Ta ei muretse, vaid proovib selle lihtsalt ära teha ja uksest välja minna."

Aga tema igapäevane meigirutiin? "Talle meeldib jõulisem silmameik ja tema kulmud on nüüd ka rohkem defineeritud. Aga ta on jätkuvalt tema ise," väitis Martin. "Kui midagi, siis tõenäoliselt eksperimenteerib ta erinevate toonidega ja praegu, kui ta on päevitunud, kasutab ta soojemaid värve. Aga ta ei liigu oma tehnikast liiga kaugele, ta on oma rutiiniga harjunud. Neil on nii palju kohtumisi, mistõttu peab ta jääma selle juurde, mida ta juba oskab, milles end mugavalt ja enesekindlalt tunneb."

Milline imeline printsess!

Allikas: Glamour