Olles liitunud Briti kuningliku perekonnaga, peab Meghan peitma oma lemmikud lahtise ninaga kingad karbikestesse ja kandma edaspidi ainult kinnise ninaga kingi, sest esindades kuninglikku perekonda, on kohatu rahvale oma varbaid näidata. See on rangelt paika pandud reegel, mida kõik perekonna naised järgima peavad.

Meghan Markle'i kingad

Kui vaatame, mida kannab Kate Middleton, siis tuleb välja, et ka tema kannab alati kinnise ninaga kingi ja nüüd tuleb välja, et see polegi tema vaba valik (kuigi need näevad alati suurepärased välja).

Ka kõigile naissoost pulmakülalistele pandi südamele, et nad ei uhkustaks oma varvastega. See polnud ainus paika pandud riietumisreegel, sest neil soovitati ka katta oma õlad ning eelistada kleite, mis on põlvini või veel pikemad. See muidugi ei tähenda, et kõik oleksid neid reegleid järginud... Paljud naised, nagu näiteks ka Harry eks Chelsy Davy otsustas soovi ignoreerida ja kandis kontsaga rihmikud.

Chelsy Davy kuninglikus pulmas

Etiketi spetsialist William Hanson väitis, et on häbiväärne, kuidas paljud otsustasid, et neile dress code ei kehti. "Kui sulle ei meeldi sündmuse dress code, siis ära mine sinna."