Kärtsroosa

Naine, kes kannab erksat roosat küünevärvi on eneskindel, seksikas ja šikk. Sellise värvi kandmiseks tuleb olla julge, sest see on silmapaistev ja tõmbab pilke ligi.

Kuidas kanda: Kui kannad erksat maniküüri, jäta pediküür neutraalsemaks ja tagasihoidlikumaks.

Kollane

Kergelt boheemlaslik ja vallatu värv ja väike risk. Kollaste küüntega saab ideaalselt neutraalset tooni riietusele särtsu lisada. Sellise värvi kandmine näitab, et sinus on peidus julge trendilooja.

Kuidas kanda: Lühikeste teksasortside, lohvaka T-särgi ja näiteks täistallaga platvormidega. Miks mitte ka väikese musta kleidiga, kui lähed õhtul välja?

Korall

Korallikarva küünelakk näitab, et oled suveks valmis! See on väga naiselik toon, mis näitab, et oled õnnelik või tahad õnnelikuks saada.

Kuidas kanda: korallitooni küünelakki võib kanda nii pidulikuma riietuse, kui igapäevaste sõivastega. Seda tooni pediküür on aga iseäranis kaunis ja sobib iga nahatooniga.

Neoonroheline

Neoonrohelise küünelakiga naine on energiline, elav ja jutukas. Ta on kõigeks valmis ja tal on suhtumine, et elu on liiga lühike, et asju proovimata jätta. Ta on peoloom ja seltsib võõrastega muretult.

Kuidas kanda: see värv ei ole kindlasti igaks päevaks. Proovi seda näiteks oma varbaküüntel koos ilusate suvesandaalidega.

Läbikumav valge

Naine, kes valib löbikumava valge küünelaki on klassikaline ja enesekindel. Ta teab, mis talle meeldib. Ta ei taha end tüüdata mahakuluva küünelakiga, nii et valib tagasihoidlikumad toonid, mis nii väga silma ei paista.

Kuidas kanda: Hoiatus! Läbikumav valge toon ei sobi varbaküüntele, kui sul pole just väga päevitunud jalad.

Heleroosa

Heleroosa on naiselik ja konservatiivne. Naine on klassikaline ja riietub alati õigesti. Heleroosade küüntega naisele meeldib ideaalne välja näha ja heleroosad küüned näevad alati väga hoolitsetud välja.

Kuidas kanda: tööl, ärilõunal, kokteilipeol, kleiti või kostüümi kandes, koos pärlitega...

Punane

See universaalne värv viitab elegantsile, jõule ja romantikale. Ta on avatud meelega ja väga klassikaline ning soovib ka meeste tähelepanu saada.

Kuidas kanda: punast saab kanda korraga nii sõrme- kui varbaküüntel. Nii on tulemus väga hoolitsetud ja klassikaline.

Sinine

Sinine küünelakk on hetkel väga trendikas ning näitab, et armastad moega kaasas käia, kuid oled samas rahuliku loomuga inimene.

Kuidas kanda: kanna sinist küünelakki koos neutraalsemat tooni riietusega (must, valge). See tõmbab juba ise piisavalt tähelepanu.

Kuldne

Kuldne küünelakk on naisele, kes tunneb moodi. Ta teab, kuidas luksuslikke esemeid igapäevase garderoobiga koos kanda. Ilmselt annab see naine moenõu ka teistele.

Kuidas kanda: Koos teksade, ilusa topi ja metallik-sandaalidega või üleni mustas ja metallik-ehetega.

Lilla

Paljud lillad toonid on väga soliidsed ja sobivad kaasaegsele naisele hästi, iseäranis naisele, kes töötavad ärivaldkonnas.
Kuidas kanda: kanna tumedamaid lillasid glamuursel õhtul ja heledamaid päevasel ajal.

Allikas: iVillage.com