1. Huulepulk

Sul on väga kindlad nõudmised korterile, kus sa elama hakkad, kui sa “suureks kasvad”. Seal peab olema kõik olemas: pesumasin, nõudepesumasin, korralik stereosüsteem ja nii edasi. Sa kirjutad suurepäraseid motivatsioonikirju ega mõista inimesi, kes ei suuda enda sobivuse kirjeldamiseks kasutada muid omadussõnu kui organiseeritud, vastutustundlik ja entusiastlik. Sa tahad endale kangesti varvassusse, kuigi sa pole kunagi balletiga tegelenud. Ja sul on kodus kõige peenem käsitöökarbike, kuigi sa ei tee iialgi käsitööd. Ühesõnaga, sul on vaja väliseid abimehi, et oma naiselikkust rõhutada.

2. Silmalainer

Kas sa oled lõvi tähtkujust? Sa oled väga dramaatiline. Sa ei ole ilmselt superstaar, aga ilmselgelt sa ei mõtle endast kui kellesti, kes ei ole superstaar. (Moekunst on sulle väga südamelähedane, eks ole?) Sa tahtsid muidu vastata küsimusele oma lemmikilutoote kohta “huulepulk”, aga kuna valikus oli lihtsalt huulepulk, mitte konkreetselt punane huulepulk, siis otsustasid siiski silmalaineri kasuks, sest beeži huulepulgaga sind juba linna peal ei näe.

Parfüüm

Sa tahad elada suures lossis nagu printsess, on ju nii? Eks me kõik tahame. Aga sina tahad seda nii palju, et oled nõus elama isegi elamiskõlbmatuks tunnistatud majas, kus pole ei kööki ega vannituba — peaasi et sellel on kõrged laed, parkett ja vana hõng. Kes seda kööki ikka vajab? Ja las need seinad hallitavad, vahet pole! See teeb sind kõige selle keskel veelgi suursugusemaks.

4. Küünelakk

Sa oled kunstitšikk. Sa ei oskagi tegelikult küüsi väga ilusasti lakkida, aga veidi viltu ongi kunstipärasem. Sa otsid kunsti kõiges ja oled ise nii loominguline kui oskad. Pärast kiiret päeva vajad hädasti kokteili piparmündi ja sidruni järelmaitsega. Baasiks loomulikult viski.

5. Lauvärv

Sa oled rõõmus ja särav ja oskad inimesi naerma ajada, kuigi su huumor on vahel üsna must ja üle vindi ning võib teisi end ebamugavalt tundma panna. Sa tead palju Kreeka mütoloogiast, eriti just neid veidramaid ja õõvastavamaid asju. Sa oskad igal pool nalja leida ja sellepärast itsitad sa ühtelugu.

6. Ripsmetušš

Sa oled ilmselt loomulik blondiin või punapea, kelle ripsmed on loomulikult väga heledad. Ripsmetušš on sinu jaoks ilmutuslik avastus ja ilma selleta sa ei saa üldse hakkama. Kui su majas oleks tulekahju, siis sa ilmselt värviksid enne ripsmed lõpuni kui majast põgeneksid. Su elu on siiamaani olnud seiklus: sul on kümneid piinlikke lugusid sellest, millega sa oled purjus peaga hakkama saanud ja sa pead neid alati kõigile rääkima. Mida piinlikum, seda rohkem sa tahad seda rääkida. Aga peod ilma sinuta oleksid miljon korda igavamad!

7. Huuleläige

Sa vihkad asju, millel on ainult üks kasutusviis. Huuleläiget saab ju kasutada huultel, silmalaugudel, põskedel… Kui keegi kingib sulle mingi vidina, millega saab teha ainult ühte asja, näiteks munakeetja või ripsmekoolutaja, siis lähed sa kohe täiesti närvi.

Allikas: The Gloss