Punane: ENESEKINDEL

Sina oled kõige tähtsam inimene! Kui sa tahad tunda ennast kuningannana, siis ei asenda punast küünelakki miski. Lisaks sellele, et see viib su enesekindluse lakke, annab see ka tugeva flirtiva signaali.

Kollane: LÕBUS

Kui sa oled oma küüntele nii ereda värvi valinud, ei karda sa kindlasti välja paista. On teaduslikult tõestatud, et kollane on esimene värv, mida inimese silm märkab. Kollane annab energiat ja tekitab õnnetunnet.

Roheline: HOOLIV

Ära imesta, kui sinu sõbrad tulevad sinult nõu ja lohutust küsima. Roheline värv sisendab inimestele turvatunnet. Roheline värv toetab ka haigustest paranemist.

Oranž: ENERGIAPOMM

Sa oled seltskonna hing ja sa naudid üle kõige suhtlemist. Ükskõik kuhu sa lähed, muudad sa inimesed erksaks ja äratad ka karu talveunest.

Sinine: USALDUSVÄÄRNE

Sinine tähistab sügavust ja stabiilsust. Sa oled nagu kalju, kellele toetuda. Sa saadad välja signaali, et sinu peale võib kindel olla. See kehtib ka suhete kohta — sinise abil võid kahtleva mehe otsust vastu võtma panna.

Roosa: ROMANTILINE

Sinu süda on avatud ja roosad südamekesed hõljuvad su ümber ringi. Sa oled valmis selleks, et Mister Õige sind jalust rabaks. Mida sügavamat roosat tooni sa armastad, seda kirglikum sa oled.

Valge: AVATUD

Valge värv sümboliseerib uusi algusi. Kui sa otsid uut tööd, uut korterit või uut armastust, jätab valge sulle kõige rohkem võimalusi. Teistele näitavad seda värvi küüned, et sa oled avatud koostööpakkumistele.

Lilla: SPIRITUAALNE

See värv on segatud kokku vastandvärvidest  punasest ja sinisest ning sosistab (just nimelt sosistab, mite ei karju) sulle sügavaid mõtteid. Tõmba oma küüned lilla lakiga üle siis, kui tahad, et sinu vaimujõud aitaks sul mingi väga raske ülesandega hakkama saada.

Must: JÕULINE

Keegi ei tule sinuga tüli norima! Musta värvi küüned on nagu barjäär sinu ja maailma vahel — kui sul on vaja oma asju ajada, ilma et keegi sind segaks, siis tõmba küüned musta lakiga üle.

Allikas: Woman's Day