Pikad heledad juuksed. Oled elunautija, kellele tuleb palju lausa mängeldes kätte ja oma malbe armsusega võidad kõigi südamed.
Lühikesed heledad juuksed. Oled enesekindel, sportlik naine — kui raskused sinu teele veerevad, lükkad need särava naeratusega eest.
Tukakandja. Sinus elab igavene tüdruk, kes ei kohku elutee ühegi käänaku ees.
Poolpikad heledad juuksed. Oled naiselik tüüp, kes teab enese väärtust ja oma tahtmise saamiseks ei ole sul vaja pikkade lokkidega lehvitada, piisab vaid köitvast silmavaatest.
Pikad tumedad juuksed. On sinu valida, kas käitud kurja kuninganna või Lumivalgekesena. Võid muuta kallima elu põrguks, aga ka hetkega taevamannaks.
Poolpikad tumedad juuksed. Tihti tembeldatakse sind saatuslikuks naiseks, aga tegelikult oled parimas mõttes koduhoidja tüüp.
Lühikesed tumedad juuksed. Oled naine, kes kõnnib omapead - sina tänavanurgal juba naljalt teed ei küsi, pigem oled teenäitaja teistele ja ise ideede algataja.
Punased juuksed. Leekivate juustega kaunitaride peale on ikka jahti peetud, nad on andekad ja südikad naised!

Kuidas ja mis toodetega oma juuste eest vastavalt nende toonile ja pikkusele kõige paremini hoolt kanda ja kuidas saavutada endale näiteks Victoria's Secreti inglite võluvad pehmed lokid, loe ajakirja Anne & Stiil veebruarinumbrist!