1. Vertikaalsed triibud

Triibud on moes! Ja selleks, et end visuaalselt pikemaks muuta, eelista kindlasti just vertikaalsete triipudega pükse või seelikut.

2. Ära värvidega liialda

Kui sa kannad pealaest jalatallani ühetoonilist riietust, siis tundud kõrvalseisjale pikem ja sihvakam kui ehk tegelikult oled. Mida rohkem sa aga värve ja mustreid lisad, seda laiemaks visuaalselt muutud. Seega, ära liialda!

3. Ära kanna lohvakaid riideid

Ükskõik kui mugav see ka ei oleks, siis peaksid lohvakate ja laiade kleitide asemel midagi, mis su figuuriga ilusti kokku käib. Pea ma ka meeles seda, et kleidid, millel on palju tikandeid, rasket kangast või liiga palju rüüže, teevad sulle visuaalselt ühe suure karuteene.

4. Jalanõude valik olgu tark

Kui kontsasid jalga panna ei soovi, siis peaksid igatahes valima kingad, millel on teravad ninad. Nii muutuvad su jalad visuaalselt pikemaks. Kui saapaid valid, siis eelista pahkluu juures lõppevat kõrgust.

5. Väike kott!

Jah, ka kotisuurusel on sinu välimuse juures oma roll mängida. Välja minnes võta alati kaasa nii väike kott kui võimalik. Suured käekotid jätavad raske mulje ning samuti lisavad need ka visuaalselt sulle laiust juurde.

6. Juuksed patsi

Selleks, et oma kaela pikemaks muuta, pane juuksed hobusesabasse või tee endale üks ilus krunn. Mõlemad aga olgu kõrgel, sest nii saad kohe endale mitu sentimeetrit kasvu juurde.

7. Jälgi oma rühti

Üldiselt peaks iga naine kogu aeg oma rühil silma peal hoidma, kellelegi ei meeldi küürutavad daamid. Eriti oluline on see aga siis, kui sa kontsad madalate kingade vastu välja vahetad. Mida rohkem küürus sa oled, seda lühem sa tundud. Seega — selg sirgu ja rind ette!

Allikas: Bollywoodshaadis