Anna Bey avaldab allikas Daily Mail, et on mõned väga levinud ja mugavad riideesemed, mida naised armastavad, aga millest tuleks loobuda või vähemalt loobuda nende kandmisest elegantsete ja väga rikaste meeste seltskonnas.

Miks? Sest kui naine tahab ka ise rikas välja paista, siis need riided ei aita sellele kaasa.

Nendeks riieteks on retuusid, lohvakad t-särgid ja kitsad teksapüksid. Põhjus, miks sellised riided ei meeldi elegantsetele meestele, seisneb Anna sõnul väidetavalt asjaolus, et need riided ja selline mugav stiil on niivõrd levinud, et peaaegu iga teine naine käib selliste riietega ringi, mistõttu näevad väga paljud naised samasugused välja.

Võlu seisnebki selles, kui naine oskab eristuda hallist massist ja see ei tähenda mõjuisiku sõnul sugugi mitte seda, et naine peaks pidevalt ringi käima ainult ballikleidis. Kuid vältida võiks eriti levinud brände, mida kannavad praegu kõik, ja olla hoopis unikaalne ning leida vaid enda jaoks meeldiv nišš.

Üks aksessuaar, mida Anna Bey tungivalt soovitab erinevate riideesemetega kombineerida, on vöö, sest kui seda õigesti kasutada, on juba selle aksessuaari lisamise tõttu riietus palju põnevam ja šikim.