“Meik peaks olema tagasihoidlik. Ilus on, kui tüdruk on oma ilu rõhutanud näiteks ripsmetuši või puudriga. Vahel midagi tagasihoidlikku ka huultele… Alati ei pea ka jääma selleks n-ö tagasihoidliku meigi kandjaks — isiklikult meeldib näiteks, kui on kasutatud silmalainerit ja õrnalt põsepuna. Kuid liiale ei tohi kunagi minna, luues efekti, et meik muudab inimese näo täielikult või hoopis inetuks. Meik peab olema puhas ja korralik ning mitte liiga silmapaistev.” (Kevin, 21)

“Mulle meeldivad kulmud. Ma vaatan alati naise kulme, kas need on ilusa kujuga ja hoolitsetud. Naine, kelle kulmud aitavad kaasa, kui ta mingeid näoilmeid teeb on väga seksikas. Mulle on alati tumedad ja hoolitsetud, isegi pisut ranged kulmud meeldinud. ” (Marko, 28)

“Ehkki ma väga kõiki neid värve ei fänna, mida naised endale näole panevad, meeldib mulle väga põsepuna — kui sellega liialdatud pole, loomulikult. Ma saan alati aru, kui neiu on endale ilusti põsepuna peale pannud ja tal on siis väga armas ja särav nägu.” (Karl, 22)

“Pikad ripsmed! Mul on ükskõik, kas need on kunstripsmed või tušiga värvitud ripsmed… Pikad ripsmed on meeletult ilusad ja seksikad.” (Tanel, 33)

“Mu eelmine tüdruk kandis vahel pisut sätendavat lauvärvi ja see sobis talle väga hästi. Ta meenutas justkui pisut haldjat. Eriti seetõttu, et ülejäänud meik jäi väga süütuks ja tagasihoidlikuks. Mulle väga meeldis see õrna sära efekt tema silmade ümbruses ja ma leian, et rohkem naisi võiksid seda proovida.” (Chris, 29)

“Mu elukaaslane kannab vahel pisut julgemat meiki. Näiteks tõmbab ta enda ripsmete juurde erksinise või rohelise joone. See sobib tema iseloomuga väga hästi kokku. Võib-olla kõigile naistele see ei sobi, aga tema juures on see tõeliselt kihvt, mitte liigne ja häiriv.” (Rene, 29)