Talvel on rutiin kiire tekkima. Hommikul on õues veel pime ja jumestusega ei kipu keegi vaeva nägema. Salli ja mütsi alt paistab ju välja ainult punaseks külmetunud nina. Nüüd on aeg harjumusi muuta.

Kõige alus on terve nahk!

Talv muudab naha tuhmiks ja väsinuks. Jumestus ei näe hoolitsemata nahal kaunis välja. Kiire turgutuse juurde kuulub naha koorimine ja intensiivne niisutus. Kasuta hommikuti ja õhtuti kerget ning kiiresti imenduvat seerumit. Kreem peaks sisaldama ohtralt toitvaid koostisaineid, nagu näiteks kõikidele nahatüüpidele sobilik chia seemnete ekstrakti sisaldav Nutra Effects kreem.

Mängi valgusega

Loomulikust ja märkamatust jumestusest on olemas ka õhtune variant. Kanna sära andvat puudrit ninaotsale, põsesarnadele ja ülahuule kohale, soovi korral ka kulmude kohale, kulmukaare alla ja lõuale. Ent kõige tähtsam on loomulik mulje, seega ära pinguta üle!

Pikad ripsmed
Kui sa jumaldad pikki, värvitud ripsmed, pidulikul puhul ehk ka lainerijoont, siis on sellekevadine mood justkui sinu jaoks loodud. Rõhuta alumist ja ülemist ripsmejoont. Heaks abimeheks on Big & Multiplied ripsmetušš toonis Black. Ent pea meeles, kui rõhutad silmi, värvi huuli tagasihoidlikult, veel parem — kasuta ainult huuleläiget.

Sinakad lauvärvid
Sinist tooni lauvärvid on hooaja kuum trend. Chanel tegi sellega julgelt algust, siniseid silmi võis kohata ka Ellie Saabi ja Jean Paul Gaultier’ moeetendustel. Kas see tähendab, et peaksid tavapärastest tagasihoidlikest toonidest loobuma? Mõtle, mis sulle endale meeldib, trendide järgimine pole kohustuslik, ent see annab hea võimaluse proovida midagi uut.

Otsusta ise, kuidas siniseid toone kasutada. Võid värvida siniseks kogu lau, kanda sinist vaid silmanurka või sobitada seda teiste värvidega. Täiesti paslik on kasutada ka vaid sinist silmapliiatsit. Hooaja kuumimad toonid leiad Day Dream kollektsioonist.

Julged huuled

Kui tugev silmameik sulle ei meeldi, rõhuta hoopis huuli. Punased, pruunid, roosad ja pastelltoonid on vallutanud kevadise värvipaleti- ja huulepulk peab kindlasti olema matt! Tagasihoidlikumaks jumestuseks sobib hästi virsikukarva huulepulk. True Color kollektsiooni laiast värvivalikust leiad kindlasti midagi sobivat.

Julged värvid sobivad kõige paremini täidlastele huultele. Kui sul on pigem peenikesed huuled, kasuta huuleläiget või tagasihoidlikumaid toone. Ka tugevate näojoontega inimesele sobivad paremini tagasihoidlikud värvid.

Lisainfot AVONi toodete kohta küsi oma AVONi müügiesindajalt või uuri AVONi kodulehelt,Facebookist või Instagramist.

Jaga
Kommentaarid