Eelsoojendusele saabujaid, tervitas juba kaugelt Stereo ees seisev tibukollane Mini Cooper. Kel huvi oli, sai autoga ka lähemalt tutvuda. Mõnusalt ennast sisse seadnud, võisid peolised jälgida, kuidas valmivad modellide meigid ning tuvuda Diori lõhnaga Pure Poison, mis oma buketi poolest andis edasi peo kontrastsust. Dioriga oli seotud ka üllatusetteaste baleriinidelt, kes Madonna Vogue saatel sobisid Stereo õhkonda ergutavalt ning üllatavalt.

Peo gulminatsiooniks oli Fashion-Show extaravaganza: MINI vs MAXI. Jaanika Terasmaa stilistikäe alt tulnud komplektid pärinesid Oksana Tanditilt, Anna Sidorovalt, Vassilissalt, Triinu Pungitsalt, Hanna Korsarilt, Sigrid M.Leisilt, Tiina Talumehelt ja Aldo Järvsoolt. Dramaatilisust ja vürtsi lisasid laval moderntantsijad ja baleriinid.

Positiivse laenguna mõjusid õhtu hostid, säravad kaksikud Mari ja Kristi Ojasaar.

Hea house-muusika austajate kirgi kütis dj puldi taga aga REBEKAH (UK), kelle headuses ei tulnud ilmselt kellelgi kahelda. Need, kes olid vaeva näinud ja pingutanud kostüümidega, said jäädvustatud COSMOPOLITANi fotograafi poolt.

Kes aga vajasid varajastel hommikutundidel kehakinnitust, said seekord nautida pearoaks külluslikku grillitud seaselga kartulikübaraga ning magustoiduks itaaliast toscanast pärit panna cotta’t e. tarretist vahukooremütsi ja värskete marjadega.

Selline oli seekordne pidu MOETÄNAVAL! Soovitame juba varakult broneerida endale 30.detsember, sest sellel kuupäeval on oodata järgmist FASHION AVENUEd.

FOTOD: Jaana Nõu ja Jürgen Joost