Mis on üks ja põhiline, mida naine ostlemas meeles peaks pidama?
Iga kord, kui ostad midagi, pead sa sellesse armuma. Vaata peeglisse rohkem südame kui silmadega. Mõtle esmalt enda peale — sa pead meeldima eelkõige iseendale. Seega, kui riideeset proovides õiget tunnet ei teki, ära osta seda. Ära kuula oma ema või abikaasat; sa pead ise tunnetama. Õige riietus tekitab erilise tunde ja ühel hetkel tajud, et see on sinu jaoks: sa ei näe selles välja paks, pikk või kole.

Mida peab riidetükis otsima?
Ole kindel, et värv ja lõige on sobivad. Kui tunned tõmmet mingi riideeseme vastu, eksperimenteeri sellega, sobitades erinevate riiete ja aksessuaaridega. Nii leiad armsale pluusile-kleidile sobivaima kandmisviisi. Kui vaja, vii riidetükk rätsepa juurde, kohendamaks taljelõiget või lühendamaks varrukaid. Vasatasel juhul jääb muidu kaunis ese su kappi tolmu koguma.

Nimeta kolm eset, mis peaks igal naisel riidekapis olema
Esiteks kulub ära mitmekülgne kleit, mis ei pea olema tingimata must või khakikarva. See võiks hoopis olla värviline, näiteks oivaline oranž. Teiseks kulub kindlasti ära üks korralik sviiter, mis teenib sind vajadusel tööpostil, õhtuti einestamas - igal pool. Kolmandaks on asendamatu hästiistuv tekaspaar.

Mis teeb naise stiilseks?
Tähtsaim vahend oma personaalse stiili leidmiseks on inspiratsioon: kui ärkad hommikul, otsi energiat ja kirge asjades enda ümber. Inspireeritus annabki naisele stiili.

Allikas: Redbook