Tugevama poole esindajad valivad endale kaaslase enamasti intuitiivselt. Meestele piisab 30 sekundist, et mõista, kas nad tahavad naisega tutvuda või ei. Ja kaks kuni viis minutit kulub neil armumiseks. Uuri järele, millele mehed reageerivad.

1. Aroomiteraapia

Meist igal on oma lõhn, mida mees „kuuleb“ ka kõige tugevama lõhnaõli tagant. Valides parfüümi, leia selline, mis on harmoonias sinu keha lõhnaga. Kui sa ise ei tunne kosmeetilise vahendi lõhna, siis see sobib sulle.
Peamine reegel — ära üle pinguta. Sest lõhn võib mehi nii ligi tõmmata kui ka eemale peletada.

2. Õrn hääl

Arvatakse, et madal hääl erutab mehi. Veel meeldib neile nakkav naiselik naer. Mees võib pettuda kuuldes rämedat (suitsetaja) või liiga kõrget ja läbitungivat häält.

3. Lendlev kõnnak

Selle tunnuse järgi tunnevad mehed ära enesekindla naise. Alateadvus ütleb neile, et nad tahaksid võidelda sellise naise tähelepanu eest. Võimsad erutajad on ka otsene pilk ning väljendusrikas žestikuleerimine, mis on tõenduseks, et naine ei kahtle oma veetluses.
Peamine — ära püüa nahast välja pugeda, et meeldida. Ole täiesti loomulik, avali, heatahtlik ja seejuures veidike ligipääsmatu. Mehed tahavad ju olla jahimehed — selles suhtes neid juba ümber ei tee.

4. Lihtsalt läige

Mehi viib endast välja niiskete huulte efektiga tagasihoidlik läige. Seda kosmeetikavahendit peetakse üheks kõige erutavamaks. Teisel kohal on virsikuvärvi helkiv põsepuna, kolmandal — aromaatsed vahendid juuste eest hoolitsemisel. Kuid vaid siis, kui kõiges säilitada mõõdukust.

Allikas: Daša