„Keha hellitavate omadustega innovatsioon on jõudnud ka dušigeelidesse, mis eemaldavad nahalt mustuse õrnalt, kuid efektiivselt. Mitsellaartehnoloogia aluseks on väikesed mitselliosakesed, mis haaravad mustuse endasse nii, et keha loputamisel pole tarvis nahka puhtaks hõõruda või loputada,“ sõnas Dove'i brändijuht Kertu-Kai Põldvere.

Alljärgnevalt toob Põldvere välja selle imetehnoloogia head omadused ning selgitab, kuidas see meie nahale mõjub.

Mitte ainult näohoolduseks

Mitsellaartehnoloogia põhineb õlimolekulidel, mis veega kokkupuutel tõmbavad endasse mustuseosakesed ning lagundavad need. Seepärast ei toimi mitsellid mitte ainult kiire ja tõhusa meigieemaldusvahendi koostises, vaid sobivad hästi ka dušigeelidesse. Uudne koostis ei kuivata stressis nahka, vaid jätab selle mõnusalt pehmeks ja niisutatuks.

Sobib kõikidele nahatüüpidele

Mitsellaartehnoloogiaga ilutooted on äärmiselt õrnatoimelise koostisega ning sobivad seetõttu ka kõige tundlikuma nahaga inimestele. Teatud nahka ärritavad seebid võivad koos mustusega kehalt eemaldada ka naha loomuliku rasukihi, kuid mitsellaartehnoloogia baasil loodud tooted puhastavad nahka nii, et säilivad ka selle loomulikud niisutajad.

Kaitseb keskkonnamõjude eest

Mitsellaartehnoloogial põhinevad dušigeelid on loodud ka selleks, et kaitsta nahka keskkonnamuutustest tulenevate kahjulike mõjude eest. Kuiv ja ärritunud nahk vajab seetõttu ekstra õrna hoolt ning väikeseid mitselle sisaldavad kehapesuvahendid on selleks ideaalsed. Keha paitavat dušigeeli võib ka ilma dušisvammita kasutada – nahk saab kenasti puhtaks ka siis.