“Ma ei kanna kunagi palju kulda ega teemante korraga - tänapäeval on see out of fashion. Aga mulle meeldib kanda kõrvarõngaid, nii väikeseid kui ka massiivseid,” räägib ta. “Hakkasin neid rohkem ostma siis, kui mul olid lühemad juuksed, sest alati oli tunne nagu midagi oleks minu välimuses puudu.”

Luciné eelistab kanda nii kulda kui ka hõbedat. “Kannan valget kulda, mis meenutab hõbedat, aga metalli valik sõltub tegelikult sellest, mida ma seljas kannan,” avaldab ta. “Mõnikord juhtub, et komplektist puuduvadki just kuldsed ehted. Võtan siis kullast kõrvarõngad ja käevõru. Mingeid rangeid piiranguid mul selle koha pealt kindlasti ei ole.”

Vanaema vintaažehted

“Minu vanaema oli tõeline moegurmaan, kes kandis palju ebatavalisi vintaažehteid. Kõik, mis ma temalt sain, on kõige kallim ja südamelähedasem. Näiteks igasugused kividega prossid või ebatavalises vormis hõbehelmed. Tänapäeval selliseid ei müüda,” räägib blogija. “Alati on hea meel, kui inimene, kes sulle ehteid kingib, tunneb sinu maitset. Arvan, et alati tasub uurida, kas kingisaaja tahab või vajab mõnda ehet või mitte. Mul on kahju, kui inimene raiskab raha ja aega, aga kingitus mulle ei sobi.”

Kuna ka jõulud pole enam kaugel, uurisime Lucinélt soovitusi meestele, kuidas oma kallimale ehet valida. “Kõigepealt tasub vaadata, kas naine üldse kannab ehteid või mitte,” soovitab ta. “On naisi, kes kannavad ehteid ainult üritustel ja siis on parem kinkida midagi pidulikumat. Sama kehtib ka kivide puhul. Kui naisele meeldivad erksad värvid, võid valida talle ka erinevaid kive — topaas, ultramariin või jadeiit. Oluline on, et kingitus tuleks südamest või oleks seotud mõne ühise mälestusega. Siis seda kantakse hea meelega!”