1.      Must kleit või pükskostüüm

Kultuslik LBD ehk väike must kleit on alati aegumatu, stiilne ja pilkupüüdev. Must ja selle viiskümmend eri varjundit ning läiget on sel sügisel taaskord au sees ja moelavade esirinnas. Klassikaline must kleit on reeglina iga naise garderoobis juba olemas ning kui ei, soovitame soojalt sel hooajal see endale soetada, sest uskuge — see imetabane rõivaese päästab nii mõnelgi korral paanikast, kui „midagi pole selga panna!”. Kuid väikese musta kleidi kõrval on taaskord aktuaalseks muutunud maskuliinsemalt mõjuv trendikalt enesekindel power­-naise pükskostüüm, mis on ideaalne outfit, suundumaks kontorist otse peole. Lisa juurde mõni efektsem pluus või kudum, võõpa huuled karmiinpunaseks ja rohkemat polegi vaja.

Tooted: Denim Dream, Promod

Tooted: Denim Dream, Jetty

Tooted: Monton, Jetty

Tooted: Vero Moda, Tally Weijl

2.      Sukkpüksid

Mattmustad paksemad sukad on paljudele meist täiesti asendamatuks igapäevaseks kaaslaseks. Sel sügisel soovitame aga katsetada ka millegi efektse ja pilkupüüdvamaga. Ammuta inspiratsiooni pin-up stiilist ning retromaigulisest naiselikkusest. Mööda säärt jooksev triip, sukatrippide või -paelte imitatsioon mõjub kelmikalt ja ülimalt naiselikult.

Tooted: Linette

Tooted: Sokisahtel

3.      Kingad

Laulusõnad ütlevad küll, et teemandid on tüdruku parimad sõbrad, kuid ka kingadel on selles osas suur sõnaõigus. Kõik läikiv, glamuurne ja sädelev on peokingade puhul absoluutselt lubatud — barokkornament, kivikesed ja sädelev-läikivad pinnad on alanud hooajal väga trendikad. Kindlasti tuleks aga silmas pidada, et kaunis king peab ka mugav olema, sest keegi meist ei soovi tantsupõrandalt lahkuda vaid tüütu villi tõttu.

Tooted: Shu, Jetty

4.      Pesu

Ka see, mis jääb kauni kleidi või kostüümi alla peitu, on oluline — teab ju iga naine, et kaunil pesul on sama efekt, mis kõrgetel kontsadel, lisades enesekindlust ja garanteerides selle maagilise hea enesetunde. Vali sel sügisel kleidi alla midagi pitsilist ja luksuslikku, et võiksid end iga päev imeliselt tunda.

TOOTED: Linette, Lauma

Tooted: Lauma

5.      Aksessuaarid

Suured ja pilkupüüdvad statement-ehted on ka sügisel trendikuse edetabelis kõrgel kohal. Miksi omavahel julgelt erinevat tooni hõbedat ja kulda ning kirkaid juveelitoone. Ühest efektsest kaelakeest või kõrvarõngapaarist tihtipeale piisab, et muuta üks rõivakomplekt täiuslikuks. Lisa juurde pisikene metalliläikeline ridikül või envelope-tüüpi kott ja oledki peoks valmis!

Tooted: Vero Moda

Tooted: Promod

Fotod: Tartu Kaubamaja Keskus