Tee oma kapis suurpuhastus!
Otsi oma kapisügavustest välja kõik topid, teksad ja seelikud, mida sa juba aastaid kandnud pole ja eralda vanad või su kiindumusest ilma jäänud käekotid nendest, mida sa ka tegelikult kannad. Vaata kriitilise pilguga üle ka oma ehted ja aksessuaarid, jalanõudest rääkimata. Kui oled lahkes tujus, vii korralikud heategevuseks või jaga sõbrannadele — teine võimalus on osaleda näiteks kirbu- või moeturul.

Eelista kvaliteeti kvantiteedile
Enne iga riideeseme ostmist küsi endalt, millega sa seda kanda saad ja kui kaua see tõenäoliselt vastu peab. Kui saad midagi kanda vaid ühe konkreetse seeliku või püksipaariga, siis jäta see ostmata. Soovitame poodi jätta ka ebakvaliteetsed kunstnahast kingad — naine, su jalad tahavad hingata!

Ära karda värve
Must ja tumehall on turvalised värvid, kui me ei tea, mida selga panna, kuid trenditeadlik naine oskab leida just tema naha- ja juuksetooniga sobivad värvid ning kannab neid uhkusega!
Resolution three: Don’t be afraid of color

Ära pelga prooviruume
Prooviruumides käimine võib olla tüütu, eriti, kui pead ootama järjekorras ning siis mitu kihti riideid seljast koorima, et üht topikest proovida. Aga see tasub end ära — vaid erinevaid asju selga proovides leiad need lõiked ja materjalid, mis sobivad just sinu kehale. Vaev tasub end ära, kui avastad ühel hetkel, et oled vabanenud kapitäiest enam-vähem riietest ja asendanud need rõivastega, mis seljas hästi istuvad.

Allikas: sheknows.com