Nimetet “piimavuntsid” on hoopis hele võru, mis osadel inimestel huulte ümber olla võib. Ning “vuntside” olemasolu võib viidata, et inimese organism on
Kalium Chloratumi
puuduses. Minul “piimavuntsid” puuduvad, seega tõmbab Agneta paberile vastavasse kohta miinused.

Plusse koguneb aga ka omajagu, sest, nagu analüüsi läbiviijad ökoapteegis Eliksiir mulle kinnitavad, juhtub väga harva, et nende juurde satub täiuslikult tasakaalus organismiga inimene. Ja tuleb välja, et kui organism on mõne mineraali vaeguses, saab seda näolt välja lugeda. Just selle jaoks ongi Antlitzi-analüüs olemas.

  

Antlitz-näoanalüüsi on välja töötanud saksa teadlane dr Kurt Hickethier. Juba noores eas vaimustus Kurt alternatiivmeditsiinist. Ta keskendus dr Schüssleri teadustööle. Schüssler uuris organismis leiduvaid mineraalaineid ja jõudis järeldusele, et ühe või teise aine puudus rakkudes viib organismi tegevuse häireteni. Sealt edasi on haiguseni ainult üks samm. Rakud on teadupoolest kehade tellised, rakkudes leiduvad mineraalained aga on asendamatud. Mineraalained on organismile hädavajalikud, seejuures peavad nad jõudma meie kehasse nii, et nad läbiksid rakuseina.

Hickethier tuvastas iga mineraalaine puuduse tundemärgid ja arendas välja erilise analüüsi. Ta jätkas dr Schüssleri põhiideedega ning tegeles kirglikult näoanalüüsi ning järgneva mineraalteraapia põhialuste väljatöötamisega.

  

Lambi alla!

  

Et teada saada, millisetest rakumineraalidest just sinu keha puudust tunneb, tulebki istuda Eliksiiris lambi alla ja lasta koolitatud asjatundjatel oma näolt “piimavuntse” otsida. Ning need asjatundjad Agneta ja Rika ongi.

  

Mida minu näolt siis leiti? Näiteks on minu silmade sisenurgad ninajuure juurest kergelt sinakad. See tähendab Antlitzi-analüüsi kohaselt (koos paari muu näitaja, näiteks paksenditega jalakandadel), et minu rakud vajaksid hädasti Calcium Fluoratumi nimelist mineraali. Selle mineraali kõige tähtsam roll on kõik, mis välja veninud, “tagasi tõmmata” ja vastupidi. Ehk siis tegu on ainega, mis reguleerib elastsust.

Ka on minu keha hädas magneesiumiga — tean seda omast käest (või õigemini “jalust”), sest pean rahutute jalgade tõttu sageli magneesiumitablette tarvitama. Ka on mul aastaid olnud unehäired, ka nendega olen magneesiumi abil võidelnud. Nüüd on mul kõigeks selleks uus relv, Magnesium Phosphoricumi rakumineraal.

Kalium Sulfuricum on kolmas mineraalaine, mille puudust näoanalüüsi põhjal mu organismis tuvastati. See on aine, mis aktiveerib raku ainevahetust ja osaleb kehas hapniku transportimisel.

  

Kas rakumineraalid ja näoanalüüs ka “töötavad”? Seda mina veel öelda ei oska — mind oodatakse tagasi sügisel, kui tehakse uus analüüs, et vaadata, kas hoolas mineraalitablettide söömine ka näos näha annab. Kuid kaks nädalat hiljem tunduvad mu silmanurgad vähemsinakad ja magneesiumitablette pole ma siiamaani pidanud lisaks võtma.

Mis on Schüssleri rakumineraalid?

*Calcium Fluoratum — tugevdab luid, parandab koe elastsust, soovitatakse lihaste nõrkuse, kehva vereringe jmt korral.

*Calcium Phosphoricum - on abiks luumurdude paranemisel, seedetraktiga seotud probleemide ja halva vereringe korral.

*Ferrum Phosphoricum — aitab põletike vastu, aneemiliste sümptomite korral, esmaabivahend marrastuste korral.

*Kalium Chloratum - soovitatakse nõrkuse ja loiduse korral, kasulik ka nahalöövete ja põletike korral, aitab respiratoorsete probleemide vastu.

*Kalium Phosphoricum — kasulik ärevushäirete ja närvilisuse korral, depressiooni, unetuse ja mäluprobleemide vastu.

*Kalium Sulfuricum — naha ja limaskestadega seotud probleemide vastu, samuti seedimisraskuste korral.

*Magnesium Phosphoricum — lihaste ja närvidega seotud krampide ja spasmide korral, samuti peavalude vastu.

*Natrium Chloratum - vedelikeprobleemide korral (liigne kuivus või vastupidi, liigne vedelik)

*Natrium Phosphoricum — reguleerib happesust, seega aitab maohädade, kõrvetiste ja seedehäirete korral.

*Natrium Sulfuricum — kasulik maksale, pankreasele, soolestikule, neerudele.

*Silicea — toimib verepuhastajana ja on kasulik abimees infektsioonide korral.

*Calcium Sulfuricum — aitab nahaprobleemide, akne, paisete vastu.

Vaata lisa: www.eliksiir.ee, rakumineraalid.blogspot.com