Enne uksest välja minemist tasuks heita kiire pilgu oma jalanõudele. Kui muidu on terve välimus ilus ja kõige eest hoolitsetud, siis mustad ning porised jalanõud võivad ära rikkuda kogu üldmulje. On oluline, et jalanõud oleksid puhtad ja nende eest hoolitsetakse samasuguse tõsidusega nagu muude riideesemete eest.

Kui jalanõud on korras, tasub heita pilk veidi ülespoole, oma käte suunas. Kuidas on lood küünelakiga või geelküüntega? Kas küünelakk on korralikult peal, ei ole mõnest kohast maha kulunud? Geelküüned ei ole juba nädalaid ja nädalaid väljakasvanud? Kuna käed on kogu aeg nähtaval kohal, tasub need korras hoida. Siis on ka endal parem tunne.

Viimaks tasub heita kiire pilk oma näo suunas, sest üks väga levinud hooletusviga, mis võib hommikuti juhtuda, on see, et meikimisega on hakatud kiirustama ja juustesse on sattunud veidi jumestuskreemi ning seda on kaugele näha.

Viimase asjana võiks kiiresti üle kontrollida, ega su riided juhtumisi kortsus ei ole. Kortsus riided on märk lohakusest. Kui sulle triikida üldse ei meeldi, eelista pigem riideid, mis hoiavad ise ennast vormis.

Loomulikult on tegu pisivigadega ja paljud meist ei pane neid tähelegi, aga kui ees on ootamas oluline kohtumine, töövestlus või pidulikum väljaminek, tasub neid siiski meeles pidada ja vaadata, kas kõik on korras. See harjumus võib muutuda igapäevaseks ja varsti saad ennast üle vaadata kasvõi möödaminnes!

Allikas: Brightside