Kas teadsid, et hormoonid sinu kehas mõjutavad ka muid protsesse peale tujukõikumiste? Justnimelt hormoonid panevad paika selle päeva kuus, mil oleks parim aeg oma jalgu vahatada.

Ja mis päev see selline on? See on menstruaaltsükli 13. päev, ehk päev enne ovulatsiooni toimumist. Naistel, kellel on ebakorrapärane menstruatsioon, on seda muidugi raske nii täpselt välja arvutada, seega on eelisolukorras need, kelle päevad toimivad nagu kellavärk.

Päeval vahetult enne ovulatsiooni toimumist peaks naise kehas valulävi olema kõige kõrgem ja sellepärast peakski kehakarvade eemaldamine olema sellel päeval vähem traumeeriv kogemus, kui tavaliselt.

Ja mõningate allikate kohaselt on sellel päeval ka ideaalne kellaaeg, millal peaks seda toredat tegevust tegema — umbes kell kolm päeval, peale lõunat, sest siis on nahk pehme ja soe ning ka see soodustab vähem valusa kogemuse saavutamist.

Kui sinu jaoks on vahatamine väga valus kogemus olnud ja sa oled kindel, et ei taha seda enam kunagi proovida, samas ei kuulu ka raseerimine sinu lemmiktegevuste arsenali, siis võiksid ju ühe korra veel proovida ning arvesse võtta siin jagatud soovitusi päeva ja kellaaja osas.

Allikas: Woman and Home

Jaga
Kommentaarid