Happy Holly kollektsiooni „Preili 1970ndad“ abil saad ajas tagasi reisida ja avastada selle kevade kõige kuumemaid look’e. Au see on taas muretute 1970ndate stiil oma klassikaliste siluettide, naiselikult boheemlaslike lõigete, alt laienevate pükste ja neerumustriga. Kollektsioonist leiab pitsilised kleittuunikad, alt laienevad varrukad, boheemlaslikud kleidid ja seelikud, mida täiendab hipilik seemisnaha imitatsioonist jakk. Kas nostalgia on kunagi stiilsem välja näinud?

Happy Holly teine, energiaküllastes ja värsketes sinistes toonides kollektsioon „Sinised varjundid“, on enesekindlale ja kaasaegsele naisele. Kollektsioonist leiab puhtad valged toonid, mosaiigimustrid ja ajatu klassika nagu triibud ja lillelised lapimustrid. Lihtsad T-särgid, laiad püksid ja mustrilised kardiganid näitavad maailmale, kui elegantne võib välja näha hooajatrendide ja klassika harmooniline kombinatsioon.

Amy’s Stories’e kollektsioon „Modernne rändaja“ on loodud alati teel olevale naisele. See on 21. sajandi naiselikkuse jõuline ja ehe kehastus. Selle laheda ja enesekindla kollektsiooni märksõnad on puhtad ja minimalistlikud jooned, mis väljenduvad pikkades soonikmaterjalist ja seemisnaha imitatsioonist toppides, geomeetrilise mustriga pükstes, särkkleitides, kitsastes lühema säärega pükstes ja klassikalistes pikkades mantlites.ˇ

Truly Mine’i „Sõjakas kuninganna“ on mässaja, kes ei pelga massist eristuda ja soovib alati sügavat muljet jätta. Kollektsioon kehastab endas julget hoiakut, mida iseloomustavad rokilik võrkmaterjal, kaitsevärvi püksid, piltidega särgid ja minikleidid ning seksikalt läbipaistvad topid. Julge ja kaunis, lahe ja enesekindel — avasta sõjakas kuninganna ka endas.

Teiste kollektsioonide ja kaubamärkidega saad tutvuda SIIN

Jaga
Kommentaarid