Selle toote koostis on geeljam, kui minu igapäevase šampooni koostis. Samuti ei tõusnud mu käsi soovituslikku sama sarja palsamit ostma, sest mu juustele meeldib sissejäetav palsam, mida see sari ei paku. Eksperimendi huvides ma aga ei kasutanud viiel pesukorral ühtegi muud vahendit peale selle šampooni.

1. pesu

Šampooni pähe hõõrudes ei tekkinud kerget õhulist vahtu, vaid libedama koostisega vahuollus, mis üllataval kombel aga väga mõnusalt välja loputus, juuksed palsamitagi siidiseks jättis ning märgi juukseid harjates ka kammi libisema pani. Kuivad juuksed näevad välja ja on katsudeski puhtad ja ei ole tunnet, et mingi keemia neid otseselt läikivamaks ja paremaks oleks teinud. Kohevamad on need aga küll. Väga mõnus lõhn pealekauba — salongilikult värske, julgeks öelda.

2. ja 3. pesu

Nendega mingit märkimisväärselt tajutavamat kohevust juurde ei tule — püsib aga esimesel pesul saadud lisajuuste tunne. Juuksed püsivad kenasti puhtad pärast sellega pesemist ja ei tunne, et ka mütsihooajal, mil sagedamini pead pesema peaks, see šampoon rohkem “mustust” külge tõmbaks.

4. pesu

Pesen pead nagu ikka, 10 minutit lasen neil rätikusse nõrguda, et siis föönitada. Märkan, et juurte juurest lähevad näpud justkui tihedamatesse juustesse. Pea alaspidi föönitades ja juukseid sasides tajun tõepoolest just juurte lähedal paksemaid juukseid. Kui juuksed kuivad ja läbi kammitud, tundub, justkui oleks keegi alumist karvakihti veidi tupeerinud või vähemalt vahtu pannud — juukseid ei ole ludud, vaid tõesti paksemad, kohevamad. Olen üllatunud. Talvise särava päikese käes läigivad ilusti, vaid veidi on tunne, justkui oleks see šampoon värvi tavasemast enam välja loputanud.

5. pesu

Uskumatu, aga just 5. pesu jättis mind kõige külmemaks — ma ei taju enam isegi enne tekkinud kohevust. Lasin juustel kuivada loomulikult ja kuigi need lägivad kenasti ikka, ei tundu neid rohkem olevat. Šampoon on aga tore ning usun, et kasutan selle pudeli lõpuni — põhjust ära visata pole, aga uut osta ka mitte.

Kallid lugejad, rääkige, milliste šampoonidega teil meeldejäävaid kogemusi on ja mida soovitaksite ka teistele? Kas olete kasutanud "imešampoone", mis tõepoolest imesid teevad?

*test on omaalgatuslik ja pole valminud koostöös L'orealiga.