Näitleja ja ilubrändi Flower Beauty asutaja Drew tunnistas, et ta vältis aastaid nahka niisutavate toodete kasutamist, kartes, et nii tekib ta nahale veel rohkem vistrikuid, aga nüüd, kui ta on saanud vanemaks, keskendub ta just rohkem naha niisutamisele. Seejuures tunnistab staar, et ta kulutab rohkem raha näokreemide peale kui riiete peale.

“Varasemalt olin ma selles osas palju tagasihoidlikum, aga nüüd olen aru saanud, milline jõud võib toodetel olla, kas tead? 34aastasena oli lugu hoopis teistsugune. 44aastasena veel totaalselt erinev,” rääkis ta. “Ma ei osta enam käekotte ega kalleid riideid ja ma ei osta kalleid autosid, aga ma olen valmis kulutama hea niisutaja peale.”

Enne 40ndaid eluaastaid Drew sellele kõigele veel nii ei mõelnud. Ta arvas, et naha niisutamine mõjub aknele ja vistrikele hoopis soosivalt ning seetõttu üritas ta seda meeleheitlikult vältida. Nüüd on ta aga leidnud enda jaoks kreemid, mis ei sisalda palju õlisid ja hoiavad naha klaarimana ning niisutamisest on saanud tema kõige olulisem igapäevane ilurutiin.

Näitlejatar avaldas ka, et tema praegused lemmikud näokreemid sisaldavad E-vitamiini. E-vitamiin on antioksüdant, mis aitab kaitsta nahka vabade radikaalide eest, mis tekivad toidu seedimise ajal või keskkonna saaste mõju tagajärjel. Lisaks aitab E-vitamiin kaitsta nahka ka UV-kiirte eest.