Juba sajandeid on seadmeid kasutatud naha toniseerimiseks, paistetuse vähendamiseks ja toksiinide väljutamiseks. Kas ja miks see üldse kasulik on? The Cult Face’i eksperdid selgitavad.

Rullikuga näo masseerimine parandab vereringet, tänu millele on nahk erksam ja rohkem pingul. Rullimine aitab leevendada paistetust tänu oma lümfivedelike voolu kiirendavale toimele. Lisaks muudele headele omadustele on igapäevane näomassaaž rahustav ja lõõgastav tegevus näohooldusrutiini lõpetamiseks.

Roosa kvarts

Näorullikuid valmistatakse kõige enam poolvääriskividest nagu jadeiit ja roosa kvarts. Lisaks poolvääriskivide kasulikele omadustele on kivimid jahedad ja ergutavad seeläbi nahka tekitades värske enesetunde.

Kuidas näorullikut kasutada?

Enamik rullikutel on kaks otsa, suurem ots põskede, otsaesise ning lõuajoone masseerimiseks ja väiksem ots silmade, eriti silmaaluste ja nina rullimiseks. Rullides pea silmas, et liigutused oleksid alati väljapoole — kulmu juurest juuksepiirini, ninast kõrvadeni ning lõuast kõrvadeni. Samuti võib rullida kaela suunaga üles, et aidata kaasa lümfide puhastusele.

Kanna puhtale, kuivale nahale näokreemi, seerumit või õli ning alusta rullimist. Lisaks mugavamale liikumisele aitab rullikuga seerumi või kreemi sisse masseerimine tootel veelgi sügavamale nahka imenduda.

Pärast igat kasutuskorda puhasta vahend sooja vee ja seebi või meigieemaldajaga ning kuivata puhta rätikuga, et vältida aja jooksul rooste tekkimist.

Näorullikuid võib kasutada iga päev, kuid häid tulemusi võib näha ka juba mõnel korral nädalas 10 minutit masseerides!

Hea nipp!

Kasuta masseerivat rullikut kangasmaski toimimise ajal, et aktiivained veelgi sügavamale naha sisse imbuks.

Mida rullimisel meeles pidada?

  • Rulli alati ühes suunas — näost eemale
  • Ära kunagi rulli ilma näoõli, seerumit või kreemi kasutamata.
  • Hoia oma näorullik külmkapis, et nahka veelgi ergutada, paistetust vähendada ning poore ahendada!
  • Ära unusta oma massaažiseadet regulaarselt puhastada.