Kui sulle parfüüm ei meeldi, soovid selle endalt, nii kiiresti kui võimalik, maha saada. Kuid ometi jälitab see Sind kõikjal ning tundub juba, et kõik asjad lõhnavad tolle kummitusliku parfüümi järele. Kuidas on võimalik sellest lahti saada?

Piiritus

See on ilmselt üks tuntumaid nõkse lõhna eemaldamiseks. Samas ei saa seda siiski pidada kuigi universaalseks, kuna kõikidest lõhnadest nii lahti ei saa ning pealegi võib nahk jääda kuivaks ja ärritatuks. Siiski on see esimene asi, mida võiksid proovida. Piirituse puudumisel sobib ka viin. Niisuta vatitupsu ning pühi lihtsalt piirkonnast, kuhu parfüümi piserdasid.

Deodorant ja puhastuvahend

Üllatav ehk tõesti, aga selline kombinatsioon töötab väga tõhusalt. Kõigepealt võta lõhnatu deodorant ja hõõru sellega piirkonda, kuhu parfüümi panid. Seejärel pese nahka (soovitavalt samuti lõhnatu) puhastusvahendiga.

Soodapasta

Valmista segu soodast ja soojast veest, mõlemaid võta võrdne kogus. Aseta pasta nahale, oota kümme minutit ning loputa sooja veega (kuid mitte kuuma).
Äädikas ja oliiviõli
Veel üks retsept, mida leidub igas köögis. Võta äädika ja oliiviõli segu, pühi sellega nahka, oota kümme minutit ning pese maha sooja vee ja lõhnatu seebiga.

Allikas: GeniusBeauty.com