Oksana Tanditi uus kollektsioon „La Force de la Femme” on inspireeritud hobustest ja aristokraatlikust ratsaspordist ning selle läbivaks jooneks on vastandid — naiste- ja meesterõivaste elementide kombineerimine ning ratsaspordi aksessuaaride sobitamine luksuslike rõivaste ja naturaalsete materjalidega.

Moeetendus, mida saadab elav klassikaline muusika, leiab aset Lagedi mõisa ratsamaneežil, kus toimub ühtlasi vaatemänguline ratsashow Maria Chuletsi esituses, kes on Baltic Dressage Cup ratsutamisvõistluse Grand Prix võitja. Mõisa hobusetallis avatakse itaalia ja eesti fotograafide Filippo Maria Caroti ning Indrek Arula moefotonäitus, mis jääb avatuks vaid üheks õhtuks.

„La Force de la Femme” on Oksana Tanditi neljas autorikollektsioon. Alates 2004. aastast on ta loonud järgmised kollektsioonid: „Kraede Ooper“, „Merevaigutuba“ ning “Väljasõit”. Moekunstnik pälvis esikoha 2004. aastal Eesti moekonkursi SuperNoova vanemas kategoorias. Ta on õppinud lisaks moedisaini erialale filosoofiat, võõrkeeli, kirjandust, koreograafiat, klassikalist tantsu ja lavastamist.

Pilet üritusele maksab 300 krooni. Lisainfot saab aadressil: www.kalamari.ee/oksanatandit.