Pärast üliedukat sarja “The Mindy Project” pole kahtlustki, et Mindy Kaling on selliste naiste lipulaevaks. Tal paistab olevat kõik kontrolli all, sealhulgas ka tema kehakaal.
“Ma pole kondine ega ka liiga paks, vaid olen ühe võrratu suure keha õnnelik omanik,” kirjutab ta oma elulooraamatus “Is Everyone Hanging Out Without Me? (And Other Concerns)”. “Minu keha on see ebamäärane Ameerika keskmine, mida paljud moekunstnikud jälestavad. Muide, ma olen suurus 8 (vähemalt sel nädalal).”

Vaata Cosmo juulinumbrist:
• Cosmo kaanestaar: Peatamatu Kelly Osbourne

• Seks festivalil (... ja muud tulikuumad pihtimused)

• Suvised moehitid – neoonvärvid ja mustritemiks

• Cosmo jaoks loodud küüne-look’id

• Kuhu sinu “päevad” jäävad?

• Mida pead teadma enne roadtrip’i

Normaalsed naised

Mindy pole ainuke. Ka Lena Dunham, Christina Aguilera, Jessica Simpson ja Khloé Kardashian Odom kuuluvad n-ö tema liigasse ehk nad kõik on normaalsuuruses naised, kellel on siin-seal mõni lisakilo, mida nad au ja uhkusega kaasas kannavad.
Kui sarja “Girls” looja Lena paljastas möödunud sügisel oma kombe mitte alukaid kanda, vallandas see meedias tõelise skandaali. Ta vastas kommentaaridele: “Ma ei usu, et peenikeste reitega naine oleks oma alukatevaba aktsiooniga nii palju tähelepanu võitnud. Milles on siis asi? Inimesed olid šokis: “Miks me pidime neid reisi nägema?” Minu vastus on, et harjuge ära, ma kavatsen elada 100aastaseks ja välgutada oma reisi kuni surmani.”

Täiskäigul edasi

Lena ei ilmuta vähimatki märki hoo mahavõtmisest − just nagu Mindygi. Ta kirjutab, produtseerib ja juhib oma isiklikku megaedukat tele-show’d. Jessica Simpson vastutab miljardidollarilise moeimpeeriumi eest. Khloé napsas endale hiljuti kaassaatejuhi koha Ameerika talendi-show’s “The X-Factor”. Muusikud nagu Christina, esinevad aga tuhandetele fännidele. Oma viimase albumi kaanel poseerib Aguilera kriitikute kiuste alasti, deklareerides: “Ma hindan enda juures kõike.”
Jah, need naised ei ole lihtsalt kartmatud. Nad on iga enda kilo kohta palju rohkem saavutanud, kui mõni jõuab terve elu jooksul ära teha. See ongi põhjus, miks size zero ei ole nende jaoks teema – nad keskenduvad sootuks ägedamatele asjadele. Arvestades, millised on hetkel nende saavutused, on need naised oma elu parimas vormis.