On mõned levinud vead, mida inimesed iga päev teevad, sest nad ei tea, et need mõjuvad näonahale halvasti ja tekitavad punne. Äkki teed sinagi mõnda neist? Proovi selle tegemine ära jätta ja vaata, kas näed mõne aja pärast positiivseid muutusi.

Kasutad igapäevaselt meigieemalduslappe

Mõnikord peale pidu on väga mõnus ja mugav kasutada meigi eemaldamiseks lappe, aga enamik neist sisaldab alkoholi ja see ärritab ning kuivatab nahka. Tihtipeale kasutavad naised neid ka suhteliselt hooletult ja nahk jääb ikkagi meigiseks, see tekitab omakorda punne.

Sa ei puhasta oma prille

Prilliklaase puhastad kindlasti igapäevaselt, et korralikult näha, aga sangasid? Oled sa neid üldse kunagi puhastanud? Kuna need näevad puhtad välja ega ole nägemise jaoks vajalikud, ei tule inimestele pähegi, et ka neid peaks puhastama. Kuna need aga puutuvad iga päev su nahaga kokku, on ka nende puhastamine väga vajalik.

Pesed liiga tihti nägu

Mõned inimesed, kelle nahk on keskmisest rasusem, pesevad oma nägu iga mõne tunni tagant. Seda on kohe kindlasti liiga palju. Näol on naturaalne rasukiht ja kui sa selle pidevalt maha pesed, muutub nahk kuivaks ja ka see võib punne tekitada.

Kasutad šampooni või palsamit, mis sulle ei sobi

Kindlasti mõtled nüüd, et kuidas palsam või šampoon asjasse puutub. Kui sa oma juukseid pesed, siis paratamatult lähevad need tooted vastu su nägu või voolavad mööda põski alla. Ja tulemus on peatselt silmaga nähtav.

Allikas: Brightside